Konu: Yaralı Kural İhlali- Maske_27030  (Okunma sayısı 247 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.08.2021 02:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_27030

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Fam43

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olaylar kısa ve basit, Maske_27030 adlı kişi sistemsel olarak vuruldu ve düştü. Süresi dolduktan sonra vurulmamış gibi motora binip kalktı gitti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 04.08.2021 02:40
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 04.08.2021 21:56
Merhaba. Burada çatışmanın ardından oluşan heyecan ile emote vermeyi unutmuş, direkt olarak motora binmişim. Motora bindikten hemen sonra çok az ilerleyip, emote vermediğimi farkettikten sonra emote'umu veriyorum. Bacağımdan vurulduğum için bacağıma baskı uyguluyor, bir yandan motoru sürüyorum.

Kanıtım aşağıda.

Olay bakımdan çok az bir süre önce gerçekleştiği için de, olabildiğince hızlı hareket ettim, güvenli çıkış yapabilmek için.

Milyonlarca kez yaptığınız bir şey, ki Kurt Bowman karakterinin vurulduktan sonra OOC sinirlenip ayağa kalktığında tekrar ateş açtığını da hepimiz görmüştük...  :(

Biz sonucunda şikayet açmaya gerek duymamıştık, maalesef ki siz basit bir olaydan duymuşsunuz. Yapacak bir şey yok, canınız sağ olsun.
« Son Düzenleme: 04.08.2021 21:59 RenaX »

#3 - 05.08.2021 05:37
Öncelikle nereden vurulduğunu sen değil vuran kişi belirler. Sunucuya bakım yapılacağını bizler de biliyoruz fakat ben o gece vurulduğumda gayet de yaralı rolümü sürdürdüm. Sonuç olarak sürekli rp diye bir şey var ve sen buna uyum sağlamayarak ihlal yapıyorsun, sunucunun bakıma alınması senin buna hiçe sayacağın anlamına gelmez. Olayın Kurt Bowman ile bir alakası yok, madem ihlal yaptığını düşünüyorsun şikayet açmakta özgürsün, burada Kurt Bowman ile alakalı bir konu geçmesi saçma ve gereksiz. İhlal yaptığın ortada, bence yetkili kararı bekleyebiliriz.

#4 - 06.08.2021 04:06
Merhaba. Sunucunun bakıma girmesi bir şeyi ifade etmez, vurulan bir karakter yaralı rolünü yapmalı. Vurulduktan sonra motor sürmeniz RolePlay'e aykırı bir davranış, o sırada yaralı rolünüzü yapmalı, arkadaşlarınızdan yardım beklemeliydiniz.

Karakter ceza alacak.