Konu: [31.07.2021 - Ashley_Cooper] Hatalı Emote, Retarded-RP, Fear-RP  (Okunma sayısı 193 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.07.2021 21:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ashley_Cooper @officer down

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı Emote, Retarded-RP, Fear-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sadece onaylı hood'umda yürüyorum, enseme yalatıp kaçılıyor. Onaylı hood'umda yaşanıyor olay, silah çekip vurabilirim, sokaktaki onlarca insandan her birine her istediğimi yaptırabilirim. Ashley karakterinin bu cesurluk için sebebi yok. Verdiği hatalı emote için de aynı şekilde. Çok sıkıldım artık böyle rollerden, Idlewood dolup taşıyor böyleleriyle, sıkıldık artık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İnsanlar heriflerin ensesine yalatıp kaçmasın. Özellikle 38 seviye oyuncular.

#1 - 31.07.2021 22:33
 Olay yanlış anlaşılmış, birisini aramam gerekiyordu ve arayacağım kişinin numarasını kopyaladım, sizin yanınızda yürürken o kişiyi arayıp yanına gitmem gerektiğini hatırladım ve numarasını /ara XXXXXXXX şeklinde kopyaladığımı düşünerek chate CTRL V yapıp enterladım, sizin ekranınıza ise benim sonradan kopyaladığım başka bir emote düşmüş ve bu hamleyi size karşı yaptığımı anlamışsınız, bu konuda özür dilerim, keyfini kaçırmak istemezdim. Amacım aramam gereken kişiyi arayıp bisikletime koşmaktı fakat bir emote kopyaladığım için CTRL V yaptığımda böyle bir emote çıktı bu emoteyi de bisikletime binene kadar farketmedim, bu konuda üzgünüm, amacım keyfinizi kaçırmak değildi.

#2 - 31.07.2021 22:52
Tamamdır, problem değil. K&A

#3 - 31.07.2021 23:48
tabi problem olmicak lean @Orh4n  ???

#4 - 01.08.2021 00:31

#5 - 01.08.2021 00:53

#6 - 01.08.2021 20:46
K&A