Konu: [01.08.2021] Henry Montafosca DM-MG Şikayeti  (Okunma sayısı 199 defa)

#0 - 01.08.2021 16:29
Geri çekildi K&A
« Son Düzenleme: 02.08.2021 23:15 Aoxingart »

#1 - 01.08.2021 18:09
Elbette savunma gelecek.

#2 - 01.08.2021 18:44
Selamlar. Konuyu fazla uzatmadan, okuyucuyu yormadan sizlere benim gözümden anlatacağım.

İrlandalılar ile savaş durumundayız. Bölgenize geliyorum, daha önceden tanıdığım ve bildiğim üyenizi sizle konuşurken görüyorum, üyeyi indiriyorum ve siz kaçmaya başladığınız için bir-iki el ateş edip gitmenize izin veriyorum. Aramızda olan savaştan etkilenmenizi ve huzursuz olacağınız bir role girmenizi bende istemem. Sonrasında şehirde vakit geçirirken telefonuma bir mesaj geliyor, siyah bir buritto'nun düşmanlarımızdan birisi olduğuna dair. Adresi de aldıktan sonra sizde fark etmişsinizdir ki bir süre peşliyorum. Bu süreç boyunca sizinde söylediğiniz gibi maskelisiniz. Buraya kadar anlamadığınız bir yer olmadığını düşünüyorum. Bir süre önce vurduğumuz bir birlik üyesini haberdar olmayan diğer üyeler tekrar vurmaya gitmişti ve ihlal yapılmadan önce yetişmiş, gerekli bilgilendirmeyi yapmıştık. Aynı durumun tekrarlanmaması açısından, sizi kovalarken paylaştığınız görüntülerde de göreceksiniz ki, durmanızı söylüyorum. Hatta sizi defalarca kez uyarıyorum. Madem dediğiniz gibi legal karakteriniz var, savaşla bağlantınız alakanız yok, durduğunuzda ve IC olarak durumu izah ettiğinizde size zarar vermeyeceğimi hatta verdiğim takdirde şikayet açma hakkınızın bulunduğunu niye düşünemediniz? Fakat siz dediklerim aksine, aracınızı önüme kırmaya başladınız. Durmayı ve sakince konuşmayı reddettiniz. Sonrasında sizinle PM üzerinden bu konuyu konuşmaya çalıştık fakat anlamamakta ısrarcı oldunuz. Daha da sonrasında sizi tekrar takipliyorum ve yaralıya düşürüyorum. Burada sizden istediğim kendinizi benim yerime koymanız. Telefonunuza bir mesaj geliyor, mesajda siyah bir kamyonetin düşman olduğu bilgisi adresi ile birlikte size aktarılıyor, oraya gittiğinizde yaptığınız tüm uyarılara rağmen kovaladığınız kişi durmuyor, siz ise ilk fırsatta onu indiriyorsunuz. Benim izlediğim yolda bana kalırsa bir sorun bulunmuyor. Ben orada onu vurmak yerine düşman oluşum hakkında bilgi isteyebilirdim, onu kullanarak düşman üyelerin gelmesini sağlayabilirdim, birçok rol gerçekleştirebilirdim. Vurmak zorunda değildim fakat takdir edersiniz ki karşı taraf bana başka seçenek sunmadı.

Departman önünde geçen OOC konuşmaya gelecek olursak, zaten konuşmanın tamamını ss almışsınız. Üslubumda herhangi bir sorun bulunmuyor. Tıpkı burada anlattığım gibi o esnada da size konuyu anlatmaya çalışıyorum fakat iletişimi düzgün sağlayamamışız ki şikayet açmaya gerek duymuşsunuz.

Suçlamada bulunduğunuz DM konusu için savuma yaptım, MG'lik bir durum gözükmüyor. Savunmam bu kadar, ihlal yaptığımı kesinlikle düşünmüyorum. Hoş vakitler geçirmeniz dileği ile.

BURASI SONRADAN EKLENDİ

Arkadaşa oyun içerisinde de anlatmaya çalışmışım.
« Son Düzenleme: 01.08.2021 19:12 LogaN »

#3 - 01.08.2021 19:32
Geri çekildi K&A
« Son Düzenleme: 02.08.2021 23:16 Aoxingart »

#4 - 01.08.2021 19:54
Sizi anlamakta gerçekten zorlanıyorum. Nasıl bu sonuca vardınız? Ne alaka yani? Söylediğim onca kelimeden yalnızca bu sonucu mu çıkardınız?
Mesajın görüntüsünü almadım, gerek duymadım yani. Ama mesajdan sonra kişiyi arayıp kovalamaca boyunca iletişimde kaldım, işte kanıtı.

Oyun oynuyoruz, yalan konuşmaya gerek yok. Savunmama karşı negatif bir söylemde bulunmadınız, yalnızca kanıt istediniz ve işte kanıt.  Kovalamaca boyunca an ve an yerinizi duyuyor ve görüyordum. Ayrıca, bu kadar kolay mı suçlamada bulunmak? Açıklama yapmadan yalnızca ''Şu şöyle değilse MG, bunu böyle yapmadıysa DM'' Ne alaka? Suçlama yapması kolay, suçlamalarınızın somut bir delili yok ki. Asılsız hepsi. Sonuçlanabilir, başka mesaj göndermeyeceğim.

« Son Düzenleme: 01.08.2021 19:57 LogaN »

#5 - 02.08.2021 23:22
Geri çekildi K&A

#6 - 03.08.2021 04:38
Arşiv.