Konu: [31.07.2021] LaDorian Howard birden fazla kural ihlali  (Okunma sayısı 134 defa)

#0 - 31.07.2021 18:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: LaDorian_Howard (Maske_34094) @eyupadana001010

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Armando_Castro @Tokuc

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack, DM, Meslek araçlarını amacı dışında kullanma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Armando ve ben yol kenarında dururken LaDorian motorunun konumuna bakmış ve taksi ile önümüze geldi, Armando yu düşürmeye çalıştı o sırada Armando nun bağlantısı koptu ve SS de mevcut, Armando oyundan kopunca araca doğru koştu ve aracımı çalmaya çalıştı, motoru kapalı olunca kendi motorunu alıp küfür ederek kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/2yi0ku2 https://www.hizliresim.com/2ngpo60

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenlerin yapılmasını istiyorum.

#1 - 31.07.2021 19:35
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 02.08.2021 02:22
O taksi sizindi dostum arkadaşım ile motorumu almaya geldik, Car Jack ile motorumu kaçırdınız. Ardından armandoya saldırdım arkada emoteli bir şekilde ESC asarak /q attı bağlantısını kopararak.

#3 - 02.08.2021 16:54
O taksi sizindi dostum arkadaşım ile motorumu almaya geldik, Car Jack ile motorumu kaçırdınız. Ardından armandoya saldırdım arkada emoteli bir şekilde ESC asarak /q attı bağlantısını kopararak.
:d Pingim yüksek ve ara sıra düşüyorum,ondan 10 saniye sonra geldim, inkar etme.

#4 - 02.08.2021 16:55
:d Pingim yüksek ve ara sıra düşüyorum,ondan 10 saniye sonra geldim, inkar etme
Ve ayrıca motoruna cj atmadığıma dair sslerini atabilirsin ve bizzat admin beni dondurup, gördü.

#5 - 03.08.2021 04:32
Selam. Taksiyle geldiği tam olarak belli olmuyor, bu yüzden karakter sadece Car Jack sebebiyle ceza alacak.

Karşı tarafın ihlalleri için ek şikayet oluşturmalısınız.