Konu: Dolandırıcılık+ GBİ @Keywon_Maxwell  (Okunma sayısı 403 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 26.07.2021 23:24
arkadaş gelsin parasını veya vicex leri vereyim.

#11 - 27.07.2021 11:04

#12 - 27.07.2021 11:06
Paramı vermeniz yaptığınız suçu geçersiz kılmıyor, şikayet hala devam ediyor. Parayı da sizden istediğimi sanmıyorum.

#13 - 27.07.2021 11:18
Paramı vermeniz yaptığınız suçu geçersiz kılmıyor, şikayet hala devam ediyor. Parayı da sizden istediğimi sanmıyorum.
Bir ihlal yapmışım ve ben bunu bilmeden yapmışım. Küçük bir kelimeyi kaçırmışım politikada. Eşya dolandırıcılığının yasak oldugunu öğrenince eve döndüğümde paranızı taksim ettim. Bilseydim zaten yapmazdım. Sizin sayenizde de öğrenmiş oldum madendeki diğerleriyle sorun yaşamadan ticaretimi yapabiliyorum artık. Gerçekten özür diliyorum. Şuan sizin bir kaybınız yoktur ve yaşadığınız itici rol ve sorundan dolayı suçumu kabul ediyorum fakat bilmiyordum lütfen buna sayın. uzun bir süre oyuna ara vermiştim, oynamıyordum. Gerçekten de yasaklanmak istemiyorum hatta oyunumu ihlalsiz oynayacağıma söz veriyorum. Dün de bunun için para yatırdım zaten oyuna ve birkaç geliştirme aldım. Bu da bana açılan ilk şikayet zaten o yüzden affedin nolursunuz.

#14 - 28.07.2021 16:35
Merhabalar, şikayete dahil oluyorum ama arkadaşım yeni başladı hesabı vardı ama oynamıyordu bu durum için kendi adıma'da özür dilerim iki haftadır oynuyor Keywon_Maxwell'in şahidiyim arkadaşımı ben başlattım eğlenmek için onu buraya başlattırmıştım bilmiyordu onun adına ben özür dilerim iyi günler dilerim.  :)

#15 - 01.08.2021 19:05
Selam.

Dolandırma rolleri pasife alındı, 20k kuralı artık geçerli değil. Kişi hatasını anlayıp parasını iade etmiş, bu durumda problem bulunmuyor. Şikayet kapatıldı.

Not: Eşya satarken /esyasat komutunu kullanın.