Konu: [02.08.2021 Lorenzo Silvio] DM  (Okunma sayısı 243 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.08.2021 13:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lorenzo_Silvio @TuskIsGod

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Elena Casey

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 2.08.2021 / 13.07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Daha öncesinde ben arabamı alırken benim arabama vuruyor, daha sonra arabasının yanında AFK olan arkadaşıma saldırıyor. Onu düşürdükten sonra bana saldırıyor sebepsiz şekilde.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Chatte yazdıklarımda gözüküyor zaten, PM üzerinden neden vurduğunu soruyorum ama cevaplamıyor saldırmaya devam ediyor.

#1 - 02.08.2021 13:28
Kasıtlı yapılan bir saldırı değil sana, şikayeti kabul ediyorum. Admin karını bekleyebiliriz.

#2 - 02.08.2021 13:37

Daha önce DM'den şikayet yemiş birisinin şimdi bilerek olmadı demesi bana pek doğru gelmedi, üstelik orada afkydım. Oyunda iki bin saati olan bir oyuncunun afk oyunculara saldırılmaması gerektiğini gayet iyi bildiğini düşünüyorum. 
« Son Düzenleme: 02.08.2021 13:41 lastlxrd »

#3 - 02.08.2021 19:14

Daha önce DM'den şikayet yemiş birisinin şimdi bilerek olmadı demesi bana pek doğru gelmedi, üstelik orada afkydım. Oyunda iki bin saati olan bir oyuncunun afk oyunculara saldırılmaması gerektiğini gayet iyi bildiğini düşünüyorum.
Pm de dediğim gibi kasıtlı değil, uzatmayın. Suçu kabul ettik.

#4 - 02.08.2021 20:13
Yetkili kararı bekleniyor.

#5 - 06.08.2021 04:26
Selam. Karşı taraf suçunu kabul etmiş, ceza alacak.