Konu: Kane_Myers bağlantı koparma [27.05.2021]  (Okunma sayısı 296 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.07.2021 23:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Misterio'

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @volooloo @Valkyrie

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.07.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK
Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İhbar üzerine olay bölgesine KOD2 olarak yöneldik ardından kapıyı kırıp içeriye giriş sağladık, silahları doğrultup içeriye girdiğimizde arkadaş bağlantısını kopardı, ve bir aksaklık olduğunu düşünüp biraz beklememize rağmen arkadaş halen oyuna giriş sağlamadı, ss'te herşey belli oluyor zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Hayır yok, şahıs fazlaca şikayet yiyor, gerek yapılsın lütfen.

#1 - 28.07.2021 00:21
Olay yerinde uzun süre bekledik, arandığı ve yüksek riskli olduğu için o binaya giriş sağladık, giriş sağladığımızda bağlantısını kopardı. Cezalandırılmasını talep ediyorum.

#2 - 28.07.2021 00:24
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 29.07.2021 17:31

Gördüğünüz gibi aranma kaydım bile yok, neden bilerek bağlantı mı koparayım ki? Aranma kaydım olsa hadi neyse, ancak aranma kaydım yok ve siz mekana girdiğiniz anda gidiyor bağlantım, rolün ortasında da değil.

#4 - 29.07.2021 19:34

Gördüğünüz gibi aranma kaydım bile yok, neden bilerek bağlantı mı koparayım ki? Aranma kaydım olsa hadi neyse, ancak aranma kaydım yok ve siz mekana girdiğiniz anda gidiyor bağlantım, rolün ortasında da değil.
Savunman bu kadarsa yönetici kararını bekleyebiliriz.

#5 - 01.08.2021 18:18
Merhaba, o sırada üzerinizde silah taşıyor olabilirdiniz. Aranma olsun veya olmasın, oraya sizinle etkileşime girmek için oyuncular o bara giriş yapıyor. Bağlantınız kopsa bile oyuna giriş yapmalıydınız. Karakter ceza alacak.