Konu: Maske_26661(C-BUG) ve Diquazen_Deshaquen(CR)  (Okunma sayısı 962 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 07.07.2021 21:49
Selam. Şikayeti senin oluşturman garip, olayla uzaktan yakından alakan bile yok. Açık aramaktan başka bir şey olmadığı ortada. Yine de pekala, savunmam kısa ve açıklayıcı olacak.

Videodaki 14. saniyede ilk mermiyi atıyorum, 15'te ikinci mermiyi eğilerek atıyorum. Sonrasında 15-16 saniyeleri arasında çök-kalk yapıyorum. Bunun sebebi c-bug değil, zaten o esnada tek bir mermi bile atmıyorum. Adama yaklaşmakla olduğum pozisyonda kalmak arasında kararsız kalıyorum, önce koşacakken sonra vazgeçip tekrar eğiliyorum. Eğil-kalk sürecinde mermi sıkmıyorum, yani c-bug falan yok. Sonrasında atışlarımı yaparken eğilmiş halde kalıyorum, iki mermi daha sıkıyorum.

Kısaca özetlersek, eğilip kalkmak yasak değil dostum. Eğilip kalkarken ateş ederek hızlı sıkmak/sekme sıfırlamak yasak. Bunu çok iyi bildiğinin farkındayım, açık aramanı anlayabiliyorum ama bulamamışsın, üzgünüm. Eğilip kalktığım süreçte özellikle dikkat ederek ateş etmiyorum yani, net şekilde belli.

Genelde "Dünyanı kurtarmıyoruz, sadece bir oyun arkadaşlar. Bugün vurulursunuz, yarın siz vurursunuz. Hırs yapmaya gerek yok. " tarzı atışma/laflaşmalar şikayet altında yapılmaz, burayı kirletmenin gereği yok. Hırs yaptığım falan yok, keyifli şekilde oyunumu oynuyorum. Hırs yapıp içi boş sebeplerden şikayet açanlar gayet belirgin.

Ekleyecek bir şeyin yoksa yönetici kararı bekleyelim. Keyifli forumlar :sampanya: .

#11 - 07.07.2021 21:53
.

#12 - 07.07.2021 23:14
Ek olarak, videodaki sahnede CR atan oyuncuların ne Kasal ile ne de Idlewood oluşumu ile uzaktan yakından alakası yok. Neden bu şikayete dahil edildiğini anlamadım, oyuncu şikayetleri kısmından ayrı olarak açabilirsin.

#13 - 10.07.2021 13:42
Preston'u istemeden araç ile ezdim, bilerek yapmadım. Idlewood'da çıkan çatışma için neden kendimi risk'e atayım ki? Ben idlewood birliğinde bile değilim.

#14 - 29.07.2021 18:58
Cbug'dan ceza verilecek, ayrıca araçla CR yapanlara da ceza verilecek.