Konu: Pacho Suarez / TOXİC / HATALI DURUM  (Okunma sayısı 107 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.07.2021 13:39
Selamlar, aşşağıda görmüş olduğunuz rol bir VCPD rolü. İlk başta kişiler tarafından polis saldırıya uğruyor. Ardından kişilere polis müdahale ediyor, kişiler etkisiz halde. Rolün en başından beri bir hata var, yeni başlamışlardır diyip OOC üzerinden rolü baltalamıyoruz. Fakat, kendilerinin OOC üzerinden rolü baltamalarıda mevcut. İnsiyatif sağlayıp ScreenShot almıyoruz. Kişilerin elleri kelepçeli, kişi polis aracından iniyor. ASGH bölgesinde inip, Market ile Commarce arasındaki Kanalizasyona giriyor. O bölgede doğal olarak, kişiyi tackle modu üzerinde durduruyoruz. Zubarev adlı polis memuruda araç ile kişinin önünü kesmeye çalışıyor, bizde tacle modunda kişiyi alıyoruz. Kişi ezilmeyen bir rol durumu olmadığı sürece, vefat etmiştir. Tarzında bir emote veriyor, ardından do statusunden Tanrı Rahmetine Kavuştursun tarzında bir emote geliyor.
TOXİC bir kitlenin, sunucudan gitmesi SAMP ortamını az da olsa kurtulacaktır. Tabi ki de hiç kalmayacak durumu yok.  :-[  :-[

#1 - 30.07.2021 14:12
Öncelikle merhaba, insiyatif sağlamayıp screenshot aldım fakat ezmeme gibi bir durum yok. Baştan yönetimi kandırmaya çalışma, polissin diye Allah değilsin, bunu ilk önce aklına kazı arkadaşım.

Her neyse ben polisten koşarak kaçma rolüne girdim kanalizasyonda polis resmen üzerime doğru sürdü, beni etkisiz hale getirdi. Ben de önemli olduğunu düşünmediğim bir karakterde olduğum için ck rolü verdim, bir haftaya zaten zenci karakter açıp farklı bir birlikte rol yapmayı planlıyorum. Olay bunlardan ibaret, son /do kullanımından dolayı özür dilerim, pek ciddiye alınacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Zaten 6 gün geçmiş bir ssi görmeyebilirdim, şablona da uygun açman gerek.

Spoiler: GösterGizle

Toxic diye bir ihlal yok, olay OOC'ye patlamıyorsa burada bir toxic durum göremiyorum. Suçluları ezerek ya da camhunt açıp yakalayarak değil, kurallara göre gereğini sağlayın. Siz örnek olması gereken karakterlersiniz, robotlar değil.

#2 - 30.07.2021 14:22

Spoiler: GösterGizle

Toxic bir kitlenin robot gibi sadece illegali yakalaması ya da sivile yaklaştı diye direkt olarak silah çekmesini mi söyleyeyim? Yoksa tamamen car dm atması ya da camhunt açıp işini görmesini mi söyleyeyim? Şimdi bana söyleyin arkadaşlar, polisler sıradan bir insan rolü mü yapıyor yoksa tanrı rolü mü? Lafım buraya kadar, savunmam bitmiştir.
« Son Düzenleme: 30.07.2021 14:49 Thomp »

#3 - 30.07.2021 15:23
Şikayet şablona uygun değil. Arşiv.