Konu: Ashley Cooper [Vice Social Kural İhlali]  (Okunma sayısı 286 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.07.2021 22:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @officer down   -   Ashley Cooper

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.00 - 25/07/2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Vice Social Kural İhlali - Türkçe Terim Kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş Vice Social'n IC bir platform olduğunu unutmuş sanırım, kendini fazla kaptırmış. "knk" kelimesini kullanarak türkçe terim kullanmıştır, ayrıca aşağıda görülebileceği üzere ingilizce cümle kurmuştur.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

« Son Düzenleme: 25.07.2021 22:07 amrepo »

#1 - 26.07.2021 20:57
şikayette gösterdiğin kanıtları ya da şikayeti açma amacını anlamadım, ingilizce bir sey yazdım diye mi sinir oldun?? knk kelimesi türkçe olabilir çünkü socialde kullandığımız tüm kelimeler türkçe, ingilizcede kullanilanlardan örnek olarak buddy kelimesi kanka anlamına geliyor, bud olarak kısaltma yapılabiliyor, sikayeti ooc kinlenip mi olusturmuşsun anlamadım, fikrimce hiçbir hata yapmamışım only god can judge me yazmamdaki sorun ne? hicbir türkce terim goremiyorum sikayetin sebebini de ooc kin olarak görüyorum, socialin ic bir platform olduğunu emin ol iyi biliyorum ve bunu senden de öğrenecek değilim, şikayet acmak icin sebep aramışsın ve buldugun sebep de bu mu?

#2 - 26.07.2021 22:06
ona bakılırsa bu gönderiden de şikayetçi olmanız gerekiyor sanırım?

#3 - 27.07.2021 01:24
ona bakılırsa bu gönderiden de şikayetçi olmanız gerekiyor sanırım?

"KNK" anlıyorum, şikayet sonuçlanabilir.

#4 - 01.08.2021 12:51
Şikayet Aktif.

#5 - 01.08.2021 18:14
Merhaba, bu tarz ihlalleri şikayet etmek için social üzerinde bulunan "Şikayet" kısmından yapmalısınız.