Konu: [02.08.2021 - Kanye Hawthorne] NON-RP  (Okunma sayısı 180 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.08.2021 20:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kanye_Hawthorne - @QudixoN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.08.2021 & 17:40 - 17.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Devriye esnasında denetim adına sahil spor salonuna uğradık, o esnada iki adamın kavga ettiğini gördük ve durmaları için direktif verip, ellerini kaldırmalarını söyledik. Birisi kaçmaya başladı, diğeri (Kanye) ise bir süre bekleyişten sonra kaçtı ve taser müdahalesi ile kuzeyde, yaklaşık 30 metre sonra yakalandı. Bölgede taserin etkisiyle yerde yatan Kanye karakteri, başka bir karakter tarafından soyulmaya çalışılınca (Kanye karakteri o esnada taser etkisi yemiş ve kelepçelenmiş...) karakterim soygun gerçekleştiren kişiye odaklandı ve yere yatması gerektiğine dair direktif verdi. Karşı taraftan olumlu dönüt alınınca ise soyguncu adam prosedüre uygun olarak kelepçelendi. Tam o esnada "taser etkisine maruz kalmış ve yüzüstü kelepçelenmiş" Kanye karakteri "/me kaçar." gibi bir emote ile bölgeden kaçtı. Açıkçası bu vakada Kanye karakterinin non-rp bir durum sergilediğini düşünüyorum, taser yani elektrik şokuna uğratan kartuş hâlâ üzerindeyken ve yüzüstü yere yattığınız esnada elleriniz arkada sıkıca kelepçeliyken bir emote ile kalkıp kaçmanızın mantık dışı olduğunu savunuyorum. Karşı tarafın gerekli yaptırımı almasını arz ederim, iyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 02.08.2021 21:13
Selam, orada adama silah doğrultuyorsun, kaçabilirim. Ne yapmamı bekliyorsun? Tek kişisin, bir yandanda adama silah  tutuyorsun ona ilerleyip. Farkında mısın?
kelepçeli ikende yerden kalkabilirsin, Taser 4 saat etkisini vermiyor.

#2 - 02.08.2021 23:09
Savunmana ek yazacak bir şeyim yok, her şeyi gayet güzel bir dille açıkladım. Yönetici kararını bekleyebiliriz.

#3 - 06.08.2021 04:21
Merhaba. Kanye karakterinin yürümesine engel olan bir nesne bulunmuyor. Evet, kelepçeli ve taser yemiş, fakat bu yine kaçmasını engellemiyor. Taser'in süresi kısa, uzun süreli olarak onu orada tutamazsınız, burada IC bir hata bulunuyor.

Savunma yeterli bulundu.