Konu: Tyrone_Razwell İismli karakte uygunsuz dil şikayetim.  (Okunma sayısı 138 defa)

#0 - 20.07.2021 00:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyrone_Tazwell  @Jamaikan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lucy_Salazar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:16/07/2021, 23:50

[/b]
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A 1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Discord ücerinden konuşuyormuş gibi hitamlarda bulunması beni rahatsız ediyor, ss de herşey görülmekteç
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: SS: https://www.hizliresim.com/42hmqrh

Ek açıklamalar(varsa):Kişi forum üzerinden sanki dc üzerinden konuşuyormuş gibi hitamlarda bulunuyor, beni bu rahatsız etti.

#1 - 20.07.2021 00:38
Dolandırılan ben, şikayet açan sen :D Çok iyisiniz ya, tebrikler. Yüzsüzlüğün bu kadarı.

#2 - 20.07.2021 00:38
Daha şikayetime yanıt veremiyorsun, verecek cevabın yok. Ne hakla bana şikayet açabiliyorsun?

#3 - 21.07.2021 14:48
Olayı aramızda özdük, şikayeti çekiyorum.

#4 - 24.07.2021 18:48
Arşiv.