Konu: GPS Sistemi  (Okunma sayısı 264 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.02.2021 15:53
GPS sistemi daha önceden farklı bir sunucuda bulunmuş bir sistemdir ve bana kalırsa başarılı bir sistem olarak düşünüyorum.

Belli bir ücret karşılığında 7/24'ten mesela 500$ gibi bir ücret karşılığında satın alınabilinir. Peki nedir bu GPS?

GPS sistemi en basit örneğinden Google'a girdiğinizde bir yeri aratıyorsunuz ve orası direk size çıkıyor burası bir sokakta olabiliyor, bir mekanda.
GPS sisteminde oyuncu satın aldığı GPS'i /gps komutu ile bulunduğu yere koyuyor, karşısına bir panel çıkıyor ve panele GPS'e vermek istediği ismi veriyor.

Örnek;

----------------------- |
 | Little Fierro         |            |
                                             |
EVET   |  HAYIR                   |
----------------------- |

Şu tarz bir kutucuğa bulunduğunuz konumun ismini yazarak o konumu /gpsliste kısmına ekliyorsunuz. Artık o saatten sonra oraya gittiğinizde havada uçan bir GPS konumu bulunuyor. GPS'lere bellirli idler veriliyor, bu sayede /gpsbul 18 denildiğinde Little Fierro(18) idli GPS'e hızlıca gidebiliyorsunuz. Hem bir yandan taksicilerin işini kolaylaştırıyor hemde bir yandan insanların. Sunucuda birçok değişikliğe uğramış cadde, mekan adı var ve bunlar sadece kapı no'ları ile bulmak biraz tuhaf olabiliyor. Bu GPS sistemi sayesinde sokaklara da insanlar tarafından isimler verilebilir. 13 rolü yapan kişi o sokağa GPS'te farklı bir isim verir, Blood rolü yapan adam Idlewood'a Iraqwood ismini GPS'de verir, Grape rolü yapan adam GPS'ten Grape St. adını verir yani bu tarz şeylerde bile güzel şeyler çıkartılabilir.

Gelelim can alıcı yanına, bunu her oyuncunun satın alması bazen kötü kullanıma sebebiyet verebilir bu yüzden 10 seviye üstü ve biraz da tuzlu bir fiyata satılabilinir diye düşünüyorum. 10 seviye + 10K gibi bir ücret makul olacaktır diye düşünüyorum.

Eğer destekliyorsanız  :o emojisini bırakmayı unutmayınız, teşekkürler.

Örnek görsel;

100
47
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
guccisombrero, Veurnex, Kursnbest, Diversa, YDincer, japonaskeri, volooloo, Negan, nautical, bloo13, Jaeger,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 20.07.2021 16:51
Güncelliğini koruyor, yönetimin göz atmasını istediğim bir AR-GE.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 23.07.2021 20:36
https://s4.dosya.tc/server9/z1h2w5/SAMP-GPS.asi.html

ARGE'i çok yanlış anlamışsın.

Konuya gelecek olursak, özellikle aktif rol bölgelerinde birkaç saatliğine de olsa GPS Lokasyonu kiralayabilmeliyiz. Atıyorum dağ gezisi yapılacak, bunun için rolü planlayan kişi GPS noktası oluşturacak ve reklamlarda GPS noktasının ismini belirtecek. Bence kesinlikle gelmeli, rolleri de arttıracağını düşünüyorum.

Telefonun haritalar bölümünde ise "Resmi Noktalar" ve "Oyuncu GPS Noktaları" olarak ikiye ayrılabilir.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
darkangel07,
Tepki yok
Tepki yok