Konu: Randarious Warren | Retarted RP  (Okunma sayısı 153 defa)

#0 - 24.07.2021 07:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Randarious Warren | @smurf_goon

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22/07/2021 | 13:44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliğimiz Vercetti ile iş ortağı olduğundan bıçak üretemiyorduk, karakterim bir bıçak arayışında bulundu. Bu yüzden Idlewood'da ki dost birliğimize uğradım ve aramızın kötü olmadığı rahatlığıyla onlara bıçak aradığımı, bana bulup bulamayacaklarını belirttim. Randarious Warren karakteri kendisini takip etmemi belirtti ve bir sokakta bana saldırmaya başladı. Bu durum için birisini yaralı konumuna düşürmek ne kadar doğru? En agresif biçimde bölgeden kovsa bile anlardım fakat bu durum için kendisi bana saldırmaya başladı. Role anlam veremedim, saçma bir rol sergiledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş her halde ben siyahi karakter yönetiyorum, gelen geçen herkesi döverim mantığında. Ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 24.07.2021 13:20
Şikayeti bekliyordum, uzatmadan savunmamı yapacağım. Dost birlik olayını anlamadım? Karakterim sen ve arkadaşlarını tanımıyor. Burada asıl amacım kişiyi dövmek değil motorunu çalmak. Beni anlamış olmalı rolümü gerçekleştiricem fakat motorunu kitliyordu hatta bunun için kendisine pm atıp motorunu kilitlememesini söyledim. Kasma bu kadar yanıtı aldım sonra araca binip motoru kapattı.

Neden dövdüm? Mahalleye kendisi ile beraber gelen beşinci kişi. Arkadaş rolümü sorgulamaya çalıştı fakat sakin kalıp olayı anlatmaya çalıştım ne kadar başarılı oldu bilemem.

Amacımın motor olduğunun kanıtı ise burada bakabilirsiniz.

İleti gelmesi halinde yanıt gelecektir.

#2 - 24.07.2021 20:55
Spoiler: GösterGizle
Şikayeti bekliyordum, uzatmadan savunmamı yapacağım. Dost birlik olayını anlamadım? Karakterim sen ve arkadaşlarını tanımıyor. Burada asıl amacım kişiyi dövmek değil motorunu çalmak. Beni anlamış olmalı rolümü gerçekleştiricem fakat motorunu kitliyordu hatta bunun için kendisine pm atıp motorunu kilitlememesini söyledim. Kasma bu kadar yanıtı aldım sonra araca binip motoru kapattı.

Neden dövdüm? Mahalleye kendisi ile beraber gelen beşinci kişi. Arkadaş rolümü sorgulamaya çalıştı fakat sakin kalıp olayı anlatmaya çalıştım ne kadar başarılı oldu bilemem.

Amacımın motor olduğunun kanıtı ise burada bakabilirsiniz.

İleti gelmesi halinde yanıt gelecektir.
Motor sistemsel kilitlendiği için kilitlemiştim, rolsel olarak mantıklı olmadığından PM attın ve bende PM atmana karşılık kilidi açtım, motoru o mahallede motoru açık halde bırakmayacağımdan kontaktan anahtarımı aldım. Daha sonra bir sebep yokken geldin ve Noob DM atarak beni düşürdün. Konunun motorla ne alakası var anlamadım, olayın motor olsa bile bir motoru çalmak için birini mi dövüyorsun? Savunman bittiyse yetkili kararını bekleyebiliriz.

#3 - 24.07.2021 21:03
Aynı şeyi tekrardan yazmışsın. Şaka falan mısın? Ben savunmamı yaptım bekliyorum. Benim rolümü motora takım elbise ile binen kişi sorgulayamaz. Noob dm diyorsun şikayetin konusu retarted :) Yetkili kararı bekliyorum.

#4 - 25.07.2021 00:30
Aynı şeyi tekrardan yazmışsın. Şaka falan mısın? Ben savunmamı yaptım bekliyorum. Benim rolümü motora takım elbise ile binen kişi sorgulayamaz. Noob dm diyorsun şikayetin konusu retarted :) Yetkili kararı bekliyorum.
Ahaha, iletine tebessüm bıraktım. :) Karakterimin maddi durumu olmadığı, kumarda battığı için o halde olmasına şaşmamasına gerek, konu bu değil. Aynı şeyi falanda söylemiyorum, senin konuyla alakasız savunma(?)nı alıntılayarak bir cevap verdim. Ek olarak, Noob DM diyorum ve şikayet konusu Retarted RP, senin saçma bir rol sergileyip karakterimi dövmene Retarted, vurmana Noob DM diyorum fakat karışmasın diye eklemek istemiyorum. Kendini üstte görüyorsun her halde, her takım elbiseli mafya birliğindeki adamın altında Bullet olmuyor ne yazık ki.

#5 - 25.07.2021 05:35
Retarded bir durum görünmüyor, savunma makul.