Konu: Martin Cadavall, Southblack Tattoo & Piercing  (Okunma sayısı 105 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.08.2021 14:17
SOUTHBLACK TATTOO & PIERCING
Southblack Tattoo & Piercing; henüz stüdyo haline gelmemiş, internet ve telefon aracılığıyla randevulaşıp müşterileriyle buluşan bir kuruluştur.
Rahatlıkla internet üzerinden veya telefon ile irtibat yakalayarak randevu alabilir, aklınızdaki dövmeyi hayata geçirebilirsiniz.
Stüdyo olmamasına rağmen ince detaylı dövmelerden büyük dövmelere, nipple piercing'e kadar her türlü hizmeti sağlayabiliyoruz.
Hizmet sonrası sizi doğru yönlendiriyor, yaşadığınız en ufak problemde ücretsiz bir şekilde yardım ediyoruz ve sizi mağdur bırakmıyoruz.

MARTIN CADAVALL, 244-638-4
Selam, ben Martin Cadavall. Yaklaşık iki sene önce bir dövme salonunda işe başlamıştım. İşini iyi bilen bir profesyonelin yanında çalışarak ondan bilgi edindim ve bunu bir seneyi aşkın süredir de deneyimimle buluşturarak kendimi donanım sahibi yaptım. Şimdi ise kendi salonumu açmak için çabalıyorum, bu yüzden internet ticaretine giriş yaptım ve dövme merakı olan müşterileri buradan yakalamayı umuyorum. Aynı zamanda aşağıdaki yorumlar kısmına telefon numaranızı, açıklamayla birlikte yorumunuzu yazarsanız ben de size ulaşırım. Böylece sadece sizi aramamı bekleyebilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 15.08.2021 14:21
((yorum atarken bu şablonu kullanırsanız sevinirim, teşekkürler))

SOUTHBLACK TATTOO & PIERCING

Kullanıcı Adı:   "buraya yazınız"

Yorum:  "buraya yazınız"

Telefon (isteğe bağlı):  "buraya yazınız"

Kod: [Seç]
[divbox=black]
[font=impact][size=24pt][color=grey]SOUTH[/color][color=white]BLACK[/color] [color=grey]TATTOO & PIERCING[/color][/size][/font]

[color=white][b]Kullanıcı Adı:   "buraya yazınız"[/b][/color]

[color=white][b]Yorum:  "buraya yazınız"[/b][/color]

[color=white][b]Telefon (isteğe bağlı):  "buraya yazınız"[/b][/color] [/divbox]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok