Öncelikle şöyle söyleyeyim, verdiğim emote hakkında kısa bir bilgilendirme yapalım brawl rolünün öncesinde Brystal hood'unun arkasında yaklaşıp dört beş kişiyle brawl attım ve hepsini sistemsel düşürdüm. Arkadaşlarınız da yaralı rolü yapmayıp araç sürmeye devam ettiler. Fakat bu oyunu büyük bir hırs ile oynamadığım için takmadım ve şikayet açmaya gerek duymadım. Sistemsel olarak düşdükten sonra motoruma atlayıp kaçar diye emote verdim evet, vurulmadım sadece rolsel dayak yedim, dudaklarım kanar, kaşlarım patlar, realistik olarak düşünürsen elim ayağım tuttuğuna göre motor sürmemi engelleyecek bir şey göremiyorum.
Car DM yaptığım bir durum yok emote atıp aracı sadece üstüne sürüyorum, video da görüldüğü gibi araçlar sıkıştığı için bug oluyor ve canın gidiyor, olayları manipüle etmene gerek yok.
İstersen sabaha kadar şikayet aç bu benim umurumda olmaz, ben bu oyuna günde 3-4 saat eğlence amaçlı giren birisiyim bütün hayatımı adamıyorum. Ne olmuş kim ne yapmış pek takan birisi değilim, bu gereksiz şikayetine yorum bile yazmayayacaktım fakat kısa bir savunma yapmak istedim.