Konu: POWERGAMING - Clifford MacMahon  (Okunma sayısı 121 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.07.2021 19:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Clifford MacMahon @TemenoThyrea

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Edmond Montagne @Akbay - Pheodora Lvovna @only rhyme - Diana Dariusdottir @BenMert

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.07.2021 - 18.31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Roseanna Lavinia karakteri ile devriye sürdürüyordum. Idlewood köprüsünden CPH'e gider iken başka bir karakter ile (Diana Dariusdottir @BenMert ) kaza gerçekleşti ve rol hakkı tanımak için araç dışına çıktım. Yere düşen kadın ile ilgilenirken bir anda Rowan Melville, siyah bir premier ile gelip bize çarparak bir polisi yaraladı, ardından araç içerisinde kazalı rolü yaparak kendini araç dışına attı. Bir anda bir yerden gelen (? Rowan Melville Mesaj atsa bile araç içinde yaralı rolü yapıyordu)   Clifford MacMahon karakteri, "onu sürüklediğim halde" yerde yatan Rowan Melville'i "/me" vererek tek bir hamle de kaldırdı ve motora bindirdi ardından bölgeden kaçtılar. Aşağıda ki kanıtta chat kısmına bakılırsa eğer olay görülebilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/8r3wye - https://prnt.sc/1dk4f6s

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 20.07.2021 19:21 Avocado »

#1 - 20.07.2021 19:28
Powergame'lik bir durum olduğunu zannetmiyorum, memur beni kelepçelememiş ve Rowan karakterine erişip onu sırtlamama engel olacak bir şey yapmamış, yalnızca geriye çekmiş. Ayrıca Rowan karakterinden kas ve dayanıklılığım yüksek olduğu için /dene komutuna da ihtiyaç duymadım. Yetkili yanıtı bekliyorum, savunmam bu kadar ve bu konuya yapacağım ilk&son yanıt.

#2 - 20.07.2021 19:39
Yerde yaralı olarak yatan bir şahsı ''yerden kaldırıp sırtına almak, sırtındayken motora kadar taşımak, yaralı şahsı motorun arkasına yerleştirmek, motorun arkasına yerleştirdikten sonra motorda konumlanıp gaza basmak.''

Bu eylem örgüsü videoda izlediğim kadarıyla ya 1 ya 2 saniye sürüyor ki bunun ne kadar güçlü ve kaslı olursanız olun insan doğası gereği bu kadar sürede yapılması mümkün değil.

Videoda yapılan Powergaming açık, Clifford MacMahon karakteri PG'den cezalandırılacak.