Konu: [18.07.2021 - Maske_33545] Retarted RP  (Okunma sayısı 173 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.07.2021 02:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_33545 @noscrubs

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00:26 - 02:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntülerinde yeterince belli oluyor. Karakterine baktığım zaman rol yapmak bir kenara dursun karakterini oyun içinde görmedim bile. Bu olanlar ben AFK iken olmuş, oyuna döndüğümde ise böyle bir durumla karşılaşıyorum. Kişi sadece benim EK1 de bıraktığım forumdaki karakter panelinde olan bildiriyi yazıp kaçıyor, EK2 de bulunan ikinci ekran görüntüsünde ise yanında bir iki kişiyle geldiğini görebiliyoruz. Fakat karakterlerin olayla ilgisi olmadığı için ana karakter olan Maske_33545'i şikayete eklemekle yetindim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
EK1
Spoiler: GösterGizle

EK2
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Caydırıcı bir ceza almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 18.07.2021 02:58 Warpector »

#1 - 18.07.2021 11:33
Bu yüzden mi şikayet açtın, tamam

#2 - 18.07.2021 11:39
Kanka normal bir insan arkadaşımın yazdığı şakaya gülüp geçer fakat sende neden böyle oldu anlamadım.

#3 - 18.07.2021 11:43
"bildiriyi yazıp kaçıyor" Seninle rol yapmak için geldik, bir süre beklememize rağmen gelmedin ve gittik.

#4 - 18.07.2021 14:00
Retarted RP yi şöyle ufaktan açıklayayım değerli dostlarım. Yaptığınız bir rolün amacı olmalı, ben burada açıkcası OCC olarak kendinizi eğlendirmek dışında pek bir amaç göremedim, karakterlerimiz tanışmıyor ve ben bu durumdan rahatsız oldum. Şikayet açmak için sizden izin alacağımı düşünmüyorum. Kısa yanıtlarınıza kısa cevap vereceğim.

""bildiriyi yazıp kaçıyor" Seninle rol yapmak için geldik, bir süre beklememize rağmen gelmedin ve gittik." Ne tür rol planladığınızı bilmiyorum, fakat o cümleyi kurmanızdaki amaç rol yapmak olduğunu sanmıyorum.

"Kanka normal bir insan arkadaşımın yazdığı şakaya gülüp geçer fakat sende neden böyle oldu anlamadım." Gülüncek pek birşey göremedim kendi açımdan, sizin tarafınızdan gülünebilir, bilemem.

Eğer savunmalarınız bundan ibaretse yetkili kararı bekleyebiliriz.

« Son Düzenleme: 18.07.2021 18:09 Warpector »

#5 - 20.07.2021 23:12
Selam,

sizin kurduğunuz bir cümle karşı tarafı rahatsız edebilir. Ortada herhangi bir etkileşim yokken bu tarz cümleler kurmanız hatalı bir davranış. İki karakterde uyarıldı, tekrarında ceza alacaklar.