Konu: Dannel Simmons - [RK KURAL İHLALİ]  (Okunma sayısı 215 defa)

#0 - 19.07.2021 20:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Orh4n

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video ve sslerde belli.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sste ve videoda arkadaşın rk süresi dolmadan ateş açtığı gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
-
Ek açıklamalar(varsa): @Lia  Önceki şikayetime yetersiz kanıt demiş fakat şikayeti fazla incelediğini düşünmüyorum. Tekrardan açıklama yapayım atmış olduğum sste Dannel Simmons karakterinin vurulduğu tarih görülmekte, attığım videoda ise Dannel Simmons silahını çekip tekrardan savaşa dahil oluyor.

#1 - 19.07.2021 21:04
Savunma yapılmış, karar verilmiş. Neden tekrar aynı şikayeti açıyorsun?

"Fazla incelememiş" tarzında söylemlerinden de ya vazgeç ya da yönetici şikayetinde belirt. Burası yöneticiyi eleştireceğin yer değil dostum.

#2 - 19.07.2021 21:06
Ek olarak, yetersiz kanıt dendiyse yeterli kanıtla tekrar açman gerekiyor. Aynı şikayeti tekrar yollaman değil.

Vurulduğuma dair bir kanıt ekleyebilirsin mesela, ben öyle bir kanıt görmüyorum. Belli ki Lia da görmemiş.

#3 - 19.07.2021 21:28
Orhan kanka boş algı kasmayı bir kenara bırak.

Lia'ya kötü birşey söylemiyorum insanların tek işi sabah kalk - yemek ye - samp gir - uyu değil. Görmemiş olabilir. Dikkatli inceleyememiş olabilir.

Kendi aranızda rolü dellediğinizi söylüyorsunuz ya hani, hiçbir rolü yetkililer izin vermeden silemiyorsun kendi hayal dünyanın dışarısına çık gerçekleri yaşa.

#4 - 19.07.2021 21:32
Ek olarak, yetersiz kanıt dendiyse yeterli kanıtla tekrar açman gerekiyor. Aynı şikayeti tekrar yollaman değil.

Vurulduğuma dair bir kanıt ekleyebilirsin mesela, ben öyle bir kanıt görmüyorum. Belli ki Lia da görmemiş.

''VURULDUĞUMA DAİR BİR KANIT EKLEYEBİLİRSİN MESELA''

Yönetimi kandırmaya çalıştığın bes belli şimdi bunu buraya kanıtlarla sunacağım.

Attığım görüntülerde vurulduğunu fakat rolün iptal edildiğini söylüyorsunuz. Herhangi bir yetkiliden izin aldığını gösteren görüntün varsa buraya atarsın.

#5 - 19.07.2021 21:38
Boş algı kastığım falan yok, sokak üslubunu benden uzakta bırak.

Yaptığımız rolde Warg admin de bulunuyordu, bir sorun olmadan kafamıza göre bir şeyleri yaptığımızı düşünse araya girmekten çekinmezdi. Bence kesin hüküm vermeden olay hakkında azıcık bilgi sahibi ol ahbap, sadece SAMP'ta değil hep kârlı çıkartır.  ::)

Yönetimi kandırmaya çalıştığım falan da yok, Lia'nın dediği gibi, elinde kanıt varsa at dedim. Yazdıklarımı okuduğuna emin miyiz?

Fikrimce sen bir şeylere içerlemişsin. Yediğiniz şikayetler de olabilir, kaybettiğiniz savaş da olabilir. Bundan dolayı şikayet aleyhine sonuçlandığında aynı yazıyı tekrar atmaya çekinmeyecek hale gelmişsin. Garip.

İzninle, senin de öğüdünü verdiğin gibi "gerçekleri yaşamaya" gideceğim. Tarafımca başka ileti gelmeyecek, Lia geldiğinde şikayet sonuçlanacaktır zaten.

#6 - 19.07.2021 23:25
Boş algı kastığım falan yok, sokak üslubunu benden uzakta bırak.

Yaptığımız rolde Warg admin de bulunuyordu, bir sorun olmadan kafamıza göre bir şeyleri yaptığımızı düşünse araya girmekten çekinmezdi. Bence kesin hüküm vermeden olay hakkında azıcık bilgi sahibi ol ahbap, sadece SAMP'ta değil hep kârlı çıkartır.  ::)

Yönetimi kandırmaya çalıştığım falan da yok, Lia'nın dediği gibi, elinde kanıt varsa at dedim. Yazdıklarımı okuduğuna emin miyiz?

Fikrimce sen bir şeylere içerlemişsin. Yediğiniz şikayetler de olabilir, kaybettiğiniz savaş da olabilir. Bundan dolayı şikayet aleyhine sonuçlandığında aynı yazıyı tekrar atmaya çekinmeyecek hale gelmişsin. Garip.

İzninle, senin de öğüdünü verdiğin gibi "gerçekleri yaşamaya" gideceğim. Tarafımca başka ileti gelmeyecek, Lia geldiğinde şikayet sonuçlanacaktır zaten.

Sıkıntı yok, Lia baştan inceler.

#7 - 23.07.2021 02:07
Kırk beş saniyelik videonun kanıt niteliği taşıyacak tek tarafı BİR saniye içerisine sıkıştırıp, bu saniyeye belirtmeyip ve inanılmaz saçma bir edit ile oyuncu şikayeti oluşturursanız gözden kaçması gayet normal. Oyuncu şikayetleri çok sık açılıyor ve bu gibi videoların anlamsız editleri, laf atışmaları veya komik olmayan şakaları yüzünden fazlaca vakit kaybedebiliyorum. Her neyse, üzgünüm kırk beşlik saniyelik videoda bir saniyeyi kaçırdım, benim hatam.

Her ne kadar anlaşma olsa da bunun kanıtlarını maalesef ki göremiyorum, kanıtı olmayan bir anlaşma üzerinden şikayet değerlendirmiyorum. Karakter ceza alacak.
« Son Düzenleme: 23.07.2021 02:10 Lia »