Öncelikle selamlar,Olayı kısaca özetleyeyim sonrasında ise kanıtlarım ile savunmamı destekleyeyim. Jules_Saint karakteri Ganton gym'de sağ tık + F ile etrafa yumruklar ve tekmeler sallamaktaydı, bende kas yeteneğini yükseltmek için dumbell kaldırmaya başlamıştım, kişi ya ben yapacaktım deyip beni darlamaya başladı IC'den, küfür edip psikolojik şiddet uyguladı. Kişi sağ tık + F ile bana da 2-3 defa vurdu, canımdan belli olabilir ve olaylar başlamadan önce bir vuruşu için /b den dell yazdı.
Fakat sadece bir vuruşu için bunu yaptı, ben 3.setimi bitirmiştim ki kişi /gym calis ile rol yapmadan sıramı aldı ve bende do komutu ile "Jules elimde ki dumbell'ları çaldı mı?" diye sorudum çünkü rolsel olarak aletler benim elimde. Aşağıya atacağım SS kanıtında görebilirsiniz aradan 40 saniye geçti ben ikinci kez sormak için sonuna "x2" ekleyerek emote'u tekrar attım fakat kişi karşılık vermedi, ben o agresif rol yaparken bile gym çalışırken onun rolüne yanıt veriyordum fakat o benim emote'uma cevap vermedi. Bu do'yu atma sebebim eğer "Olumsuz." şekilde cevap gelseydi Non-RP den şikayet açacaktım kişiye, eğer "Olumlu." şekilde yanıt gelseydi aynı şekilde brawl rolü döndürecektim. Kişi emote'uma cevap vermeyince bende brawl rolünü başlattım, yere düşen arkadaş /gym iptal komutunu kullanarak hemen saldırmaya başladı bana(Dayanıklılık kasıyordu.) Onu kolay şekilde düşürdüm hemen /b den rolü böldüler ve bölmeye devam ettiler ve atacağım kanıtta bakarsak kişi ESC bug veyahut "God-Hack" kullanıyor.
Yani arkadaşlar agresif rol yapıyorsunuz, emote'uma cevap vermiyorsunuz. Ben ne yapayım?
DM ihlali yapmamış bulunmaktayım çünkü küfür edilmek Vice politikaları gereği küfür etmek Brawl sebebidir ve kişi kaç kere IC karakterime lanet okumuştur ve yetmezmiş gibi spor aletini çalmıştır.
Eğer sizi vursaydım evet bu Vice politikalarına göre bir DM'di ama bu yaptığım Noob-DM olayından çok çok uzak.
Dipnot: Jules_Saint isimli karakterin olaylar olurken hiç bir şey olmamış gibi gym kasmaya devam etmesi ve role karşılık vermemesini Refuse-RP olarak nitelendiriyorum ve özür dilenmediği taktirde işlem yapılmasını talep ediyorum. Kişiler sanırım güvenli bölgeleri tam olarak bilmiyorlar ve Ganton gym'i güvenli bölge sanıyorlar.
Kanıtlar: