Konu: Thomas_Rexha - /q  (Okunma sayısı 264 defa)

#0 - 10.07.2021 14:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas Rexha @Rexha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @fletcher @Gain06 @oldschoolvans

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.07.2020 - 00.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Buffalo hoodunda Thomas Rexha karakterini görüyoruz, kovalamaya başlıyoruz, videoda da göründüğü gibi mesafe açıldığı gibi quit atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Videoyu dikkatli izlerseniz yavaşlattığım yerde görünüyor ve bir anda  ortadan kayboluyor.

« Son Düzenleme: 10.07.2021 14:12 Froxy0 »

#1 - 10.07.2021 14:59
selam, orada oyundan düşüyorum fakat kısa süre sonra hemen giriyorum. Chatinize yazı bile çıkmıyor. Wehner oluşumunun yöneticileri ooc yakınım, onların hoodunda q atacaktım zaten. Düştüğümde girmeyi bile düşünmüyordum. Sizin takip ettiğinizi bile bilmiyordum, videoda sizinle herhangi bir rolde değildim. Aktif bir rol göremedim, oyunda bir süre gene bekledim gene olmadı.  Onun dışında, gördüğün üzere Ganton köprüsüne arkadaşımın sürdüğü motorla yol alıyorduk, wehner garajin orda olan arkadaşımın evine gidecektik. Kovaladığınıza dair en ufak bir fikrim bile yoktu çünkü RK rolü yapıyorum, ateş bile açmadınız, onu geçtim role bile girmediniz. Ateş açma gibi bir durumda bulunursanız kural ihlali olur zaten, ne gibi role giricektiniz ki ben q atayım? Ayrı olarak o süre zarfında RK'lı durumda bulunmaktaydım, bunun ekran görüntüsünü spolierde belirtiyorum.
Spoiler: GösterGizle

((attığım ekran görünütüsünde özel bir mesaj bulunmakta, karalama gereği duydum. Yönetici isterse forum pm üzerinden gönderebilirim.))

Yukarıda belirttiğim spolierde RK'a düştüğüm görülüyor zaten, siz benime hiçbir türlü role girmediniz. Ayrı olarak gireceğinizi nereden bileyim? Ne emote veriyorsunuz, ne camdan sarkıp ateş ediyorsunuz. Olmayan bir rolde oyundan düşüyorum ve beş saniye sonrasında giriyorum, log kayıtları incelenebilir. Çekinmiyorum.

Videoyu izlediğimde köprünün çıkışında görüyorsunuz, hatta başta sürücü göremiyor. Video sessiz olduğu için nasıl gördüğünü bilmiyoruz, videonun sesli bir hâli bulunursa anlarız. Kovalamışsınız fakat Wehner Garaj'ın yanında tak diye bulunmayı anlamadım. Ayrı olarak ben oraya çok kısa süre içerisinde döndüm. Videoda görüldüğü gibi düştüğüm için arkadaşım başımda bekliyordu, oyuna hızlı dönüş yapmam bir dakika bile sürmemiştir, olmayan bir rolün devamı için neden beklemediniz?

Genel savunmam böyledir, benim haberim olmadan girmeye çalıştığınız (emotesiz/ateşsiz) kovalamada düşüyorum, kovalandığımızı bile bilmiyorum. Çünkü aramızda inanılmaz derecede mesafe var, videoda belli oluyor. Oyuna bir dakika bile olmadan giriş sağlıyorum, o zaman role girebilirdiniz. RK'sı olan birisini tekrar RK edebilirdiniz.
Her arkasından araç süren birisi olduğunda oyundan düşen biri ceza alabiliyorsa, bilemiyorum durumları artık. Sessiz videonun ne kadar şikayet kanıtı taşıdığının boyutunu bilemiyorum, videonun sesli hâli güzel olabilir. Ayrı olarak bir dakika olmadan bile girdiğim için tekrar /id Thomas çekseydiniz, oyunda olduğumu görebilirdiniz. Belki o zaman olmayan bir rolün, rolüne girebilirdiniz. Şikayet açmak için açmışsın. İhlal yok, her şey yetersiz. Savunmam iyi okunursa sevinirim, thx. Bundan sonra bir şey yazmayı düşünmüyorum.
« Son Düzenleme: 10.07.2021 15:42 Rexha »

#2 - 10.07.2021 20:04
Savunma için teşekkürler, herşeyi açıklamışsın zaten, yeterli bulunuyor.

K&A

#3 - 11.07.2021 21:19
Şikayet kapatıldı.