Konu: [26.06:2021] DeShawn Williamson  (Okunma sayısı 367 defa)

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#10 - 26.06.2021 14:45
Neyse uzatmak istemiyorum, dediğin şeyi bile kabul etmiyorsun. Diyeceğin bir şeyin yok araya uyarıyı sokabilirsin, iyi forumlar

#11 - 26.06.2021 18:07
Tekrardan selamlar. Silah rollerinin karşılığını biz, birliğimizdeki adamları maddi ve fiziksel zarara uğratarak zaten cezalarını kestik. Bu olayın yaklaşık 3 gün önce kapanmış olması gerekiyordu. Vurulan bir karakterin içerleyip size küfür etmesi zaten olası bir şey, bu gayet doğal değil mi? Tekrardan döver yollardınız, tekrarında Fear RP kural ihlalinden şikayet açardınız... Fakat anladığım kadarıyla tek taraflı bir şekilde sürekli bir sebep buluyor ve sokağımızdan sürekli geçiş sağlıyorsunuz, sokağımızdan ayrılmıyorsunuz diyebiliriz.

Keyshawn adlı arkadaşımızın "YANLIŞIKLA" vurduğunu söylediği olaya gelelim. Şimdi size ilk görüntü olarak Layton Kelly karakterinin nerede AFK bıraktığını göstereceğim. Keyshawn karakterinin tam olarak "415 PAT NIXON" sokağının ortasında bulunan evin arka bahçesine kadar girmiş olmalı, karakterin AFK iken durduğu duvara yanaşmalı ve direkt olarak "mc" atmalı ki karakter yere düşsün? Bariz bir şekilde sokağa girip karaktere rolsüz vurulmuş ve düşürülmüş, kişi eğer oyuna girerse diye de "mc" yazılarak örtülmeye çalışmış. Bazı şeyler çok bariz ortada, siz bilirsiniz. Sürekli sokağımıdan geçmeniz, helikopterler indirmeniz vesaire... Bunların hepsi gerçekten rol mü?

Jimmy karakterinin bu olayı görüp role dökmesi de beklenebilecek bir şey zaten. Karakteri sizi tersledi diye cidden silahlarınıza mı davrandınız?? Siz ne kadar Layton Kelly karakterini rolsüz düşürüyorsanız, Jimmy karakterinin de o kadar rolle karşılık vermesi muhtemel. Şahsen Layton Kelly'e duvara yapışıkken, sokağın ortasında durarak mc atabileceğinizi düşünmek işten bile değil... Yolunuz oraya bile düşmüyor, o karakterin yanına gitmeden böyle bir şey yapmanızın imkanı yok.

« Son Düzenleme: 26.06.2021 18:12 Vicolays »

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#12 - 26.06.2021 18:18
Kapanan rol Aaron Orlando'nun Wendall Parks, Ixquic Rex ve Jay Allen ile olan problemiydi. Aaron ile Wendall karakterleri sorunluydu, benden yardım istemişti o yüzden böyle bir şey yaptık. Aaron karakterini iki kere vurunca biz de bir kere karşılık verdik kapanan olay oydu. Layton Kelly olayını da kapatma rolüne soksak, her ne olsa da yine çatışmaya maaruz kalıyoruz. Bizi silah ile tehdit eden bir kişiye ve ayrıca Idlewood olsun Pizza Stack gibi bölgeler olsun ben bu şahsı hep elinde shot-gun ile görüyordum, buna @MrJoe de şahit olabilir. Dediğim gibi benim yapacağım savunma bu kadar gerisine karışmıyorum, Layton Kelly karakterinin dün bizi silah ile tehdit ettiği ss de var.
« Son Düzenleme: 26.06.2021 18:21 ryuweon31 »

#13 - 02.07.2021 01:03
Anlaşıldı, geri çekildi.

#14 - 09.07.2021 07:21
Şikayet kapatıldı.