Konu: Lawrance Criss / İllegal polise sığınma / 07.07.2021 / 13:36:17  (Okunma sayısı 190 defa)

#0 - 07.07.2021 14:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lawrance Criss @EmirKls

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kyrie_Faywood @Azovski  / LaDorian_Faywood @Mezarcı / Alexander_Dustin @miracdemir53   

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
İllegal polise sığınma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'lerde görüldüğü gibi arkadaşlarım sanırsam Bella adlı karakteri vurmuşlar, vurulduktan sonra oraya Lawrance karakteri geldi rolümüzü döndürdük arkadaş sonradan İL-LEGAL olmasına rağmen polise ihbar verdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezasını almasını istiyorum.

#1 - 07.07.2021 14:18
Selamlar şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 07.07.2021 14:40
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 09.07.2021 09:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lawrance Criss @EmirKls

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kyrie_Faywood @Azovski  / LaDorian_Faywood @Mezarcı / Alexander_Dustin @miracdemir53   

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
İllegal polise sığınma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'lerde görüldüğü gibi arkadaşlarım sanırsam Bella adlı karakteri vurmuşlar, vurulduktan sonra oraya Lawrance karakteri geldi rolümüzü döndürdük arkadaş sonradan İL-LEGAL olmasına rağmen polise ihbar verdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezasını almasını istiyorum.

Evet, anlattıkları doğrudur. Hata yaptım, bir daha olmayacağına temenni ediyorum. Cezamı çekmeye razıyım, arkadaşdan`da özür diliyorum. Bi anlık hata ile yaptım tekrar kusura bakmasın.  :-X :vice:

#4 - 18.07.2021 05:09
Merhaba,

karakter ceza alacak.