Konu: [06.07.2021] Keywon_Dillard | PG  (Okunma sayısı 340 defa)

#0 - 06.07.2021 17:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keywon_Dillard @BatuhanKasal

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Alıntı
Bunny Hop

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: sırf kontrolü daha kolay olduğu için, zamanında beyaz karakterinde aldığı beyaz ten rengine sahip bir skini kıyafetlerine eklemiş, dm olduğu gün ise kontrolü kolay olduğu için onu almış, zaten videoda skinin kollarına bakarsanız  beyaz ten renginin olduğunu anlayacaksanız, normalde Keywon_Dillard karakteri siyahi bir karakter, beyaz skin almış, videoda görülüyor zaten

Edit: İhlallere B-Hop da eklendi, videoda 6 saniye beklemeden 2 kez ard arda zıplamış. Görülüyor zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Keywon_Dillard beyaz skinde iken

Keywon_Dillard karakterinin siyahi olduğu
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): video yedeklendi

« Son Düzenleme: 08.07.2021 20:52 CornettoRX »

#1 - 06.07.2021 17:35
Prison rolünden sonra herkese aynı kıyafeti yani bu kıyafeti verdiler. Prison rolünden sonra beni Idlewood'a ışınladılar ve sosyal bir hayatım olduğu için arkadaşlarımın yanına gittim oyundan çıkıp. Oyuna geldiğimde binco'ya skin değişmeye gidiyordum ve hatta binco hemen sağımda, bir baktım köprüden bana ateş açılıyor. Bende sürekli roleplay'e uyarak size karşılık verdim ve çatışma sonrası skinimi değiştirdim. Neden bu kadar kinlendiniz anlamadım ama belli ki m.a'den ban yiyince (?) ooc kinlenmişsiniz gibi gözüküyor. Yine büyüklük bizde kalsın. ;) :garip:
« Son Düzenleme: 08.07.2021 16:15 BatuhanKasal »

#2 - 06.07.2021 17:44
Prison rolünden sonra herkese aynı kıyafeti yani bu kıyafeti verdiler. Prison rolünden sonra beni Idlewood'a ışınladılar ve sosyal bir hayatım olduğu için arkadaşlarımın yanına gittim oyundan çıkıp. Oyuna geldiğimde binco'ya skin değişmeye gidiyordum ve hatta binco hemen sağımda, bir baktım köprüden bana ateş açılıyor. Bende sürekli roleplay'e uyarak size karşılık verdim ve çatışma sonrası skinimi değiştirdim. Neden bu kadar kinlendiniz anlamadım ama belli ki m.a'den ban yiyince (?) ooc kinlenmişsiniz gibi gözüküyor. Yine büyüklük bizde kalsın. ;) :garip:
Sana neden kinleneyim? Sen kimsin? Kim olup olmadığını bile bilmiyorum, dediğin şey "kinlendiniz, kinlendiniz". Oyun için birisine kinlenecek kadar düşmedim, sanırsam böylelerini çok gördün, beni de onlardan sanıyorsun, yanlış düşünce. Ayrıca merak etme, M.A.'dan ban yiyen arkadaşımın banı 10 dakikayi geçmeden açıldı, forum ismi h4rley, profiline gidip bak, bak bakalım banlanmış mı.

Evet, kıyafet değiştirmeye elinde AK-47 ve Deagle ile gidiyorsun, süper mantık. :thumbsup:

#3 - 06.07.2021 17:52
Yanlışın var, herkes ViceMall'a ışınladı. Yetkililer kıyafetlere karışmadı zaten, oyuncular kendisi bincodan değiştiriyordu. Bunu sana özel mi yaptılar? :DD

#4 - 06.07.2021 18:04
Yanlışın var, herkes ViceMall'a ışınladı. Yetkililer kıyafetlere karışmadı zaten, oyuncular kendisi bincodan değiştiriyordu. Bunu sana özel mi yaptılar? :DD
Ben Idlewood'a ışınlandım, çünkü özel olarak rica ettim. Muhtemelen Keywon'da rica etti.  ::)

#5 - 07.07.2021 14:03
.

#6 - 08.07.2021 16:16
elam. Açılmak için açılmış şikayetlerin üçüncüsü, artık gerçekten sıkıldım. Bundan dolayı kısaca özetleyeceğim, zaten durum belirgin.

Prison rolünden sonra adminler sağolsun Idlewood birliğini Idlewood'daki spawn noktasına yolladılar, bu sayede ViceMall'dan dönmek için uğraşmamıza gerek kalmadı. Eğer Crenshaw'da da spawn noktası olsaydı, sizi de aynı şekilde gönderirlerdi. Yani "sana mı özel yaptılar" diyen dostum, kısaca sana da cevap vermiş olayım.

Prison'dan sonra, adminlerin prison çıkışı verdikleri skinle (şikayet ettiğin skin) oyundan çıktım. Oyuna girdiğimde Binco'dan yeni kıyafet alacaktım, sonrasında çatışma başladı. Çatışmanın başında yoktum zaten, başladıktan sonra dahil oldum ve AK'yi de üstüme alarak çatışma bölgesine gittim. "Evet, kıyafet değiştirmeye elinde AK-47 ve Deagle ile gidiyorsun, süper mantık. thumbsup" denecek bir kısım yok yani. Durum gayet belli.

Ek olarak, bahsettiğin avantaj sağlıyor dediğin hızlı sağa-sola dönebilen ped klasik maccer üstüne kurulu her skinde var. Amacım üstünlük olsa siyahi mayolu skini alırdım. Aynı durum onda da var zaten, ve yasak falan da değil. Adminler prison çıkışında verdiğine göre, bu skini giymek de yasak değil. Sağladığı ufacık hızlılığı sağlayan bir ton skin var, neden prison çıkışı saklayıp çatışmada kullanayım?

Yani özetle, sağladığım bir avantaj falan da yok, abuse'lanan bir bug da yok. Açmak için şikayet açmayalım arkadaşlar, rica ediyorum. Keyifli ve kinsiz forumlar.  :sampanya:

#7 - 08.07.2021 20:20
elam. Açılmak için açılmış şikayetlerin üçüncüsü, artık gerçekten sıkıldım. Bundan dolayı kısaca özetleyeceğim, zaten durum belirgin.

Prison rolünden sonra adminler sağolsun Idlewood birliğini Idlewood'daki spawn noktasına yolladılar, bu sayede ViceMall'dan dönmek için uğraşmamıza gerek kalmadı. Eğer Crenshaw'da da spawn noktası olsaydı, sizi de aynı şekilde gönderirlerdi. Yani "sana mı özel yaptılar" diyen dostum, kısaca sana da cevap vermiş olayım.

Prison'dan sonra, adminlerin prison çıkışı verdikleri skinle (şikayet ettiğin skin) oyundan çıktım. Oyuna girdiğimde Binco'dan yeni kıyafet alacaktım, sonrasında çatışma başladı. Çatışmanın başında yoktum zaten, başladıktan sonra dahil oldum ve AK'yi de üstüme alarak çatışma bölgesine gittim. "Evet, kıyafet değiştirmeye elinde AK-47 ve Deagle ile gidiyorsun, süper mantık. thumbsup" denecek bir kısım yok yani. Durum gayet belli.

Ek olarak, bahsettiğin avantaj sağlıyor dediğin hızlı sağa-sola dönebilen ped klasik maccer üstüne kurulu her skinde var. Amacım üstünlük olsa siyahi mayolu skini alırdım. Aynı durum onda da var zaten, ve yasak falan da değil. Adminler prison çıkışında verdiğine göre, bu skini giymek de yasak değil. Sağladığı ufacık hızlılığı sağlayan bir ton skin var, neden prison çıkışı saklayıp çatışmada kullanayım?

Yani özetle, sağladığım bir avantaj falan da yok, abuse'lanan bir bug da yok. Açmak için şikayet açmayalım arkadaşlar, rica ediyorum. Keyifli ve kinsiz forumlar.  :sampanya:
Söylediğin şeylere teker teker cevap vereyim.

Boş şikayet vs. demişsin, yüzümüze discorddan ordan burdan gülüp, ticketten birilerini banlatmaya çalışan biz miydik? Tabii doğru, her şeyi siz yapabilirsiniz, biz yapınca açılmak için açılmış şikayet, boş şikayet vb. Haklısın.

Ben sana kullandığın skinin yasak olduğunu söyledim mi? Daha şikayeti doğru düzgün okumamışsın, bence burdan şikayeti neden açtığımı bilip bilmeden alttan laf sokmak yerine, gidip tekrar oku. Oku bakalım, sana "kullandığın skin yasak" demiş miyim. Videoda kullanılan skinin ten rengi beyaz, ya Keywon_Dillard'n ten rengi ne? Siyah. Hiçbir kişi ten rengini değiştiremez realde, yaptığın apaçık PG.

Bu arada, siyahi skinlerde maccer tarzında avantaj sağlayacak skinler yok, kimi kandırıyorsun? O dediğin mayolu çıplak siyahi skini maccer kemiğine ait bir skin değil.

Bir de, kıyafet değiştirmeye gittiğini söylemişsin. Güzel dostum, sen uyuşturucu içip mi kıyafet almaya gidersin? Ya da aracında tüm silahlarını taşıyıp mı? Mis gibi deponuz var, oraya tüfeğini koyamıyor musun? Uyuşturucu içmişsin, maccer kemiği olan skini almışsın, beyaz olduğunu saklamak için de kask takmışsın. Bu olayın özeti kesinlikle bu.

Keyifli ve kinsiz forumlar? Bunun önceki iletide cevabını almıştın zaten, tekrar cevap vermeyeceğim.

Yetkili kararını bekleyelim.

#8 - 08.07.2021 20:34
Söyleyeceklerimi söyledim. Beyaz olduğumu falan saklamama gerek yok, adminlerin bana verdiği skin üstümdeyken skinden daha önemli şeyler yaşandı. Eğer muazzam büyük bir sorun olsaydı hapishaneye sokarken ten renklerine göre verilen skinler, çıkarken de aynı şekilde verilirdi. Yetkili kararı bekleyebiliriz.

#9 - 09.07.2021 14:28
Merhaba,

yapılan ihlal büyük sorunlara yol açmamış, rolünüze ek bir katkı sağlamamış. Fakat yaptığı yine de yanlış, bu yüzden karakter NonRP sebebiyle uyarıldı, tekrarı halinde ceza alacak.