Konu: Hans Trantes ve Eivor Ravenson dm şikayeti.  (Okunma sayısı 465 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.07.2021 17:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @bloddsmell @Whistler

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Sm4n Nikolai Golovin

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Merhaba iyi forumlar fps mod'a geçerek motor sürüyordum fps modda oldugum için hızımı alamadım ve buffalo mc hood bölgesinde parklı olan bir motora çarptım sonra kaçmak yerine durdum ve özür diledim ama evior karakteri yumruk atmaya çalışıp beceremeyince kaçtım sonra aradan biraz zaman geçti 15 20 dakka gibi bir süre hiç beklemediğim bir zamanda Hans ve Evior karakteri silah çekip bana ateş etmeye başlıyor sıkmaları için yeterli bir sebeb göremiyorum karakterim daha yeni nc attı şehirde hiç bir illegal role girmedim eski bir düşmanlık söz konusu olamaz kişilerin ağır şekilde dm üzerinden ceza almalarını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almalarını talep ediyorum son zamanlarda dm olayları çok sıklaştı.

#1 - 01.07.2021 18:27

Merhabalar,
açtığınız şikayet beni epey güldürdü. Yaptığınız ihlalleri kendi kanıtlarınızla buraya atmanız çok hoş olmuş. Forumda iyi adamı oynayıp "Gerekli cezayı almalarını talep ediyorum son zamanlarda dm olayları çok sıklaştı." demeden önce yaptığınız rolün farkında olmanızı temenni ediyorum. Savunmaya geçmeden önce bir ön bilgilendirme yapmak istiyorum. MC kültüründe bir motorcu için en önemli şeylerden birisi motorudur. Yelek taşıyan her birey motorunu korumak, kollamak ve güvenli olmasını sağlamaktan sorumlu tutulur.

Ganton bölgesi Buffalo MC'nin himayesi altında olan bir bölgedir. Harley tipte motorların ve 1%er yaması taşıyan motorcuların bulunduğu bir mahallede altınızda sport model bir motorla son sürat biçimde kulüp başkanının motoruna çarpıyorsunuz.  "Özür dilerim hızımı alamadım" diye bir savunma  yelek taşıyan bir üye için yeterli bir cevap değildir. DM arayışında olsak zaten motora çarpar çarpmaz sizi orada vurmuş olurduk. Amacımız motora verilen hasarın ve yaptığınız hatanın karşılığında sizi dövmekti. Role devam etmeden gaza bastınız ve beni ezerek kaçtınız. Zaten şikayette belirttiğiniz videoda bu açıkça görülmekte. Ek olarak savunmanın alt kısmında söylediklerimin kanıtını birer birer atacağım. Motorlarımız ile Verona tarafında turlarken Hans Trantes'e lag pit atıp üst tuşa basarak yine son hızda kaçıyorsunuz. Mahallede motoru devirdiniz ve kaçtınız, seyir halinde giderken tekrar çarpıp kaçtınız. Bu noktadan sonra sizi vurmamamız için ortada herhangi bir sebep yok.

EK I: Attığınız ekran görüntüsünde görülüyor ki Hans size yalnızca bir mermi sıkmış. Daha sonra rol arkadaşınız sanırım cinnet geçirdi ve sizi yumruklamaya başladı çünkü ben chatte Nikolai Golovin'in size vurması için bir sebep göremiyorum. Kendi kendinizi yaralıya düşürüyor üstüne bir de bize küfrediyorsunuz. Yapılan Noob DM'nin bize itham edilmesi hoş bir davranış değil.

Kanıtlar:

Ratko'nun motora ilk çarpışı ve kaçışı:
Spoiler: GösterGizle

Ratko'nun motora ikinci kez çarpışı ve kaçışı:

Ratko'nun kendisini arkadaşına dövdürterek yaralı duruma düşüşü:

Ratko'nun RK durumunda iken motoruna binmesi:

EK II: Hans Trantes ve Eivor Ravenson karakterleri için yaptığımız savunma tek posttur. İyi oyunlar, iyi forumlar dileriz.

#2 - 01.07.2021 18:45
Arkadaşımızın sildiği itiraf:
https://imgyukle.com/f/2021/07/01/EBw70.png

Hans orada sana çarpmıyor adama lag pit atarak yoldan çıkartıyorsun. Madem realistik düşünerek rol yapıyoruz. O halde Nikolai'den seni dövmesini istemen saçma bir rol olur. Bunu biz deleteledik(?) demen başlı başına bir saçmalık olur. Arkadaşıma düşürmesini söyledim demişsiniz ancak chatte bir konuşma görülmüyor sanırım discord üzerinden sesli şekilde söylediniz. Daha fazla post kirliliğinin lüzumu yok admin kararını bekleyelim.

« Son Düzenleme: 01.07.2021 18:54 Whistler »

#3 - 01.07.2021 18:53
Merhabalar öncelikle rolsel olarak size iyi yaklaşmaya çalışıyoruz fakat siz ısrarla agresif rol sergiliyorsunuz tamam Hood onaylı bir birliğiniz var fakat bu kadar agresif rol yapmanıza gerek yok https://www.hizliresim.com/7efn4dz Bu ss'te göründüğü gibi sizinle uzlaşmaya çalışıyorum fakat siz silah çekip sıkıyorsunuz. Bu arada yaralı değilken hasarları görmediğimiz için arkadaşıma bilerek kendimi yumruklatıyorum ardından karşılıklı olarak rolü delliyoruz. (SS' almak için.) İkinci defa çarpma olayına gelirsek SS'lerde göründüğü üzere Hans önüme kırıyor size çarptığım filanda yok.
Motor yanlışlıkla çarptı diye adamda vurmazsınız.

#4 - 01.07.2021 18:53
itiraf ile alakalı bir olay yok savunmalarımı toparladım.

#5 - 01.07.2021 23:20
Yolda giderken motorlara çarpıyorsun bir kaç kez, sonra adam akıllı konuşalım diyorsun, gerçekten komik geldi bana da.
Sonra Hans ve Eivor sana sıkınca şikayet açıyorsun, sence yolda motorlu bir kişiye çarpmak, pit atmak yeterli bir sebep değil mi?
 :vice:

#6 - 02.07.2021 11:02
Ss de gözüktüğü gibi ben pit atmıyorum arkadaşın dönülmemesi gereken bir yolda dönüyor ve ben düz yolumda ilerliyorum Eivor da bilerek kendine pit attırmak için beni görünce yönünü değiştiriyor.

#7 - 03.07.2021 01:06
:d

#8 - 05.07.2021 12:47
Sonuçlanabilir

#9 - 09.07.2021 07:07
Merhaba,

bir motorcu birliğinin bu kadar agresif olması normal, sonuç olarak onurlarını kısmen zedelemişsiniz. Fakat bir tık abartıya kaçmış, sizi vurmaları onları haksız duruma düşürmüş. Karşı taraf DM kapsamında uyarıldı, tekrarı halinde ceza alacaklar.