Konu: [27.06.2021 - Marcus Schwanger] Hile kullanımı  (Okunma sayısı 531 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.06.2021 01:23
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: ( Marcus Schwanger @hardaman1 )
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu yalnızca  resmi oluşuma üye olan üyeler tarafından kullanılabilir. Harici kullanamaz.
— Camhack - CamHunt - Smoothcam gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için izinli olarak kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.
— Diğer oyunculara görünen animasyon modları, dans cleosunun sunucuda kullanımı yasaktır.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video'da her şey gözüküyor, bariz olarak Drift.cs kullanılıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 27.06.2021 12:04
Arkadaşlarıma video çekmek için cleoyu yükleyip tekrardan silmiştim eğer isterseniz dosya kontrolü yapabilirsiniz.

#2 - 27.06.2021 12:05
Herhangi bir rol veya başka bir ortamda kullanmadım zaten sadece o videoyu çekmek için kullanıp ardından silindi

#3 - 27.06.2021 12:08
Herhangi bir kişi veya rol'de kullandığıma dair ss iniz varsa buyrun atın orası LV airport sadece arkadaşımla birlikte video klibi çektiğimiz için o cleoyu indirip kullandıktan sonra birliğimde arkadaşlarım cleonun yasak olduğunu söyledi ve bende ardından sildim o gün
« Son Düzenleme: 27.06.2021 17:41 hardaman1 »

#4 - 27.06.2021 20:24
Server'a kayıt olduğunuzda kuralları okumuş ve kabul etmiş oluyorsunuz yani arkadaşınızın yasak olduğunu söylemeden yasak olduğunu bilmeniz ve kullanmamınız gerekir. Yönetici kararı.

#5 - 27.06.2021 20:39
Samp camiasında dolaşan bütün cleoların üstlerinde Vice Roleplay'de yasaktır veya değildir diye bir şey yazmıyor bilmediğim için yüklemiştim sonrasında sildim, yönetici kararı.

#6 - 15.07.2021 19:46
Bu kapsamda hesap ağır bir ceza alacak, tekrar kullandığında sunucudan perma olarak yasaklanır.