Selamlar öncelikle mixing'den başlayayım ortada her hangi bir mixing yok Leissa karakteri IC olarak arkadaşım OOC kendisini tanıdımı söyleyemem oraya geliyor ve benden silahımı istiyor silahı bırakıyorum o araca koyup kaçırıyor rolden kaçmak derken rolden kaçmış olsam neden direk olarak giriş yapayım tekrar'dan onu anlatabilirmisin? yaralı kural ihlali diyorsun yaralıyım evet ama space basmadan koşuyorum ve arkam'dan bunny yaparak geliyorsun? ayrıca her hangi bir rol'den kaçış yok Jeffrey Terrel karakteri CK edildi her hangi bir rol'den kaçmak IC Jail'den kaçmak yok ve bunu daha önce @KSZ Discord'dan beklirtiyorum NC atıcama dahir
Dostum konuları çok farklı yerlere çekmişsin, ne yapmak istediğini de kendi ağzınla söylemişsin zaten. Leissa karakteri ile aranda geçen rolün SS'ini atabilirsen sevinirim. Senden silahını isteme gibi bir durum söz konusu olmuyor. Karakterin silahını kaçırttıktan sonra direkt olarak CK edip NC atıyor olman da saçma. Zaten olay bölgesinde yaralısın. Yaralıyken oyundan crash yemişsin, oyunca dönünce arkadaşının yanına gelip silahını alması ne kadar doğru? Veya ne kadar inandırıcı? Elinde ekran görüntüsü varsa paylaşmanı istiyorum.
Madem o kadar CK etmek istiyordun, elindeki AK47'yi verdikten sonra CK rolünü gerçekleştirebilirdin. Hadi CK rolünü yaptın diyelim, ölmeden önce silahı verip mi karakteri öldürttün?

Ek olarak seni arkandan kovalayan kişi ben değilim, bunnyhop falan yaptığım yok. Eğer varsa ekran görüntün şikayet oluşturabilirsin.