Konu: [03.07.2021] DM  (Okunma sayısı 423 defa)

#0 - 03.07.2021 01:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Vicolays

Olaya dahil olan şahit karakter adı: kimse

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Fotoğrafta bulunuyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yanıma geldi, öylece salak mısın diye soru sordu. Cevap olarak, karakterim küfür etti. Birden silahını çıkartıp vurdu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 03.07.2021 01:29
Savunmayı gecenin ileri saatlerinde videolu şekilde yapıcam Rospeckle'ın askeri  ::)

#2 - 03.07.2021 04:21
Bugün sokak içi/dışı çokça çatışma rolleri döndü. Hoover seti ile savaşa girdik, polis ile çatıştık vesaire vesaire. Sokağın ortasında 3 kişi vuruluyor ve gelmeden 2-3 dakika önce dönen çatışmanın da ssini atıcağım. 2-3 kişi vuruluyor ve tam kaçarken bu adam kaçmamı engelliyor. Ben bu adamı polis sanabilirim çünkü kaçmamı engelliyor. Ortada yetersiz rol bilgisi var çünkü beni düşürüyor, orada dese ki "Pardon dostum, yanlışlıkla bastım" der pm'den ve ben role devam etmem sorun değil derim ve geçerim ama bu adam bana küfür ediyor, zaten ortam yeterince stresli ve bunun olması vurulmana yol açıyor.

#3 - 03.07.2021 04:30
Sen kimsin seni trolliyim? Söylediğin kişileri tanımıyorum. 'köpekleri' diyorsun. Tanımadığın insana böyle davranman, hatalı. Yetersiz rol bilgisi diye söylemişsin. Rolde karşıma gelsen, emin ol konuşamazsın. Çatışma esnasında, onu motordan atan kişi ben değilim. Beni nasıl vurduğunun devamını atmak ister misin? Atamazsın. Kendini kandırmayı bırak, oynadığın oyun SAMP. Hayatını buraya veriyorsan, yalan atabilirsin. H4NDCUFFED#5252 discord adresim, derdin varsa bana buradan yazabilirsin. Yanlışlıkla onu görüyorum ve F basıyorum. Hemen inip, geri gidiyorum. Salak mısın diye soru yazarsan, karşılığını alırsın. Idlewood sokaklarında, yerde adam görünce. Trenton Worrell gelip, yardım ediyor. Beni arabasına alıyor, seni ezmesi benim ile alakası olmayan durum.

Motorlunun yanında olan, aynı skinli kişi. Benim ile alakası yok, ben değilim.
« Son Düzenleme: 03.07.2021 04:51 H4CUFFED »

#4 - 03.07.2021 16:59
Sen kimsin seni trolliyim? Söylediğin kişileri tanımıyorum. 'köpekleri' diyorsun. Tanımadığın insana böyle davranman, hatalı. Yetersiz rol bilgisi diye söylemişsin. Rolde karşıma gelsen, emin ol konuşamazsın. Çatışma esnasında, onu motordan atan kişi ben değilim. Beni nasıl vurduğunun devamını atmak ister misin? Atamazsın. Kendini kandırmayı bırak, oynadığın oyun SAMP. Hayatını buraya veriyorsan, yalan atabilirsin. H4NDCUFFED#5252 discord adresim, derdin varsa bana buradan yazabilirsin. Yanlışlıkla onu görüyorum ve F basıyorum. Hemen inip, geri gidiyorum. Salak mısın diye soru yazarsan, karşılığını alırsın. Idlewood sokaklarında, yerde adam görünce. Trenton Worrell gelip, yardım ediyor. Beni arabasına alıyor, seni ezmesi benim ile alakası olmayan durum.

Motorlunun yanında olan, aynı skinli kişi. Benim ile alakası yok, ben değilim.

Madem yanlışlıkla bastın (?) bunu söyleyebilirdin. Sen gelmeden 2 dakika önce sokakta çatışma çıkıyor ve sokağın önünde polis var, bisiklete binmişim sokaktan çıkıyorum bir tane yrb gelip beni bisikletimden atıyor. (?) Anlamadığım şey f tuşuna nasıl bastın? Baya bana koşuyorsun video'da vuruyorsun ve atıyorsun bisikletten, o an zaten stres halinde karakterim bunu yapmıyorsun ve bende emote verip vuruyorum? v oyuncusundan pek bir şey beklemem zaten.  Video'u dikkatli izlersen beni düşürdükten sonra samp lagından dolayı 1 saniye ilerliyorsun ve sonra sistem seni durduruyor bisiklet kendinin olmadığı için.  :garip:

#5 - 03.07.2021 18:03
Yanlışlıkla basıyorum. Bunu role döküyorsun, emote bile vermiyorum seni atmak için. Bana YRB diyorsun fakat senin ile role girsem, gerçekten ağzını açamazsın. Boş boş monitöre odak, oynarsın. Sadece beni izlersin. Kendi açıklamalarında bile, kendin ile çelişiyorsun. On tane kelimeyi, sürekli dönüyorsun. Bir kere anlatmaktansa, aynı şeyi tekrarlıyorsun. Bunu kendi savunmanda yapıyorsun. Rol fotoğraflarından, yazım şeklinden ve savunmandan kimin yetersiz olduğu belli oluyor.

Bu rol karaleri ile bana yetersiz mi diyorsun? Komik davranış dostum. H4NDCUFFED#5252 Bu discorda arkadaşlık atarsan sana imla kurallarını ve fotoğraf editlemeyi sana öğretebilirim. İyimser bir adamım, bana yetersiz diye söylemlerde bulunursan. Karşılığını alırsın.

#6 - 04.07.2021 19:09
Yanlışlıkla basıyorum. Bunu role döküyorsun, emote bile vermiyorum seni atmak için. Bana YRB diyorsun fakat senin ile role girsem, gerçekten ağzını açamazsın. Boş boş monitöre odak, oynarsın. Sadece beni izlersin. Kendi açıklamalarında bile, kendin ile çelişiyorsun. On tane kelimeyi, sürekli dönüyorsun. Bir kere anlatmaktansa, aynı şeyi tekrarlıyorsun. Bunu kendi savunmanda yapıyorsun. Rol fotoğraflarından, yazım şeklinden ve savunmandan kimin yetersiz olduğu belli oluyor.

Bu rol karaleri ile bana yetersiz mi diyorsun? Komik davranış dostum. H4NDCUFFED#5252 Bu discorda arkadaşlık atarsan sana imla kurallarını ve fotoğraf editlemeyi sana öğretebilirim. İyimser bir adamım, bana yetersiz diye söylemlerde bulunursan. Karşılığını alırsın.
En büyük rolcü sensin  ;)

#7 - 05.07.2021 03:58
Aramızda konuşup hallettik. Olan kışkırtmalar için özür dilerim, şikayetimi çekiyorum. Güzel insan, kendine iyi bak.

#8 - 06.07.2021 01:25
Şikayet kapatıldı.