Konu: [1.07.2021 Alexande Frank] DM  (Okunma sayısı 225 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.07.2021 20:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alexande_Frank @Tonyalı

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rymone_Ross @katwen41

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.07.2021   20:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rymone ile aracımla turluyorum ve araba kazası yaşıyoruz. Dubo sinirleniyor ve kaza yaşadığı aracın yanına doğru gidip sözlü kışkırtma yapıyor ve Alexande birden POMPALI ile araçtan inip arkadaşıma ve bana sıkıyor. Araba kazasından dolayı silahlı saldırıya uğruyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://resmim.net/i/C40k8
https://resmim.net/i/C4rz6

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 01.07.2021 20:48
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşımın dediği gibi, kaza yaşıyoruz, arkadaşımın karakteri sinirleniyor ve onlara sözlü kışkırtma yapıyor, fakat karşı taraf araçtan inip bize pompalı ile sıkıyor ve bizi düşürüyor, gerekli cezayı almalarını isterim.  :vice: :colt:

#2 - 01.07.2021 21:04
Şahıslarla kaza rolüne girdik.Sonra özür diledik,çok agresif yapmadık şahısın hatası olmasına rağmen,fakata şahıslar çok agresif yaptı,aşşağı in vesayre küfürler etti, bizde 1,2 kişiyle çatışmıştık ve adamları arıyorduk kucağımda silahım vardı, karakterim sinirliydi şahıslar küfür edincede inip ateş açtım.

#3 - 02.07.2021 20:46
Şahıslarla kaza rolüne girdik.Sonra özür diledik,çok agresif yapmadık şahısın hatası olmasına rağmen,fakata şahıslar çok agresif yaptı,aşşağı in vesayre küfürler etti, bizde 1,2 kişiyle çatışmıştık ve adamları arıyorduk kucağımda silahım vardı, karakterim sinirliydi şahıslar küfür edincede inip ateş açtım.

Olay ile bir alakam bulunmuyor, fakat sözlü kavgalarda silah çekmek yasak diye biliyorum.

#4 - 06.07.2021 00:52
Merhaba,

bir karakteri vurmak için küfürden daha güçlü bahaneye sahip olmalısınız. Ek olarak trafik kazasında oluşan tartışmalarda silah çıkaramazsınız. Kişi ceza alacak.