Konu: [4.7.2021] Shelby_Huerrta  (Okunma sayısı 439 defa)

#0 - 04.07.2021 03:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @n0thing

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Kovalanke

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non rp - retarded rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımla rol yapıyorduk, birden team 75 üyeleri geldi. Ben de rolde "Gerizekalı Elegyciler geldi, gidelim araçlarımıza çarpmasınlar" dediğim için "Hangisi senin araban?" diyerek, arkada parklı Savanna model arabama çarptı, hiçbir şey olmamış gibi devam etti. Ne gibi kaza rolü, ne bir başka şey yapmadı. Gerçek hayatta böyle bir şeyin gerçekleşmesi olanaksız.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Lütfen şikayete kişinin birliğinin lideri olan admin bakmasın.

#1 - 04.07.2021 17:18
 :) Selamlar. Gerçek hayatta böyle bir şeyin gerçekleşmesi olanaksız demişsiniz, siz gerçek hayatta araba kültürlerine sahip olan ve toplu bir şekilde araçlar ile gezen gruplara korkusuz ve agresif bir şekilde laf atabiliyor musunuz? Burada senin hatalı olduğunu düşünüyorum. Arabana çarpma olayına gelirsek, orada geri geri gidiyorum ve sadece tamponum ile aracına vuruyorum. Aracın senin olduğunu bilmiyorum, en fazla 20 kilometre ile gidiyorum.

#2 - 04.07.2021 17:33
Arabana çarpma olayına gelirsek, orada geri geri gidiyorum ve sadece tamponum ile aracına vuruyorum. Aracın senin olduğunu bilmiyorum, en fazla 20 kilometre ile gidiyorum.
Bu kadar yalancılık olamaz. SS'te de görülüyor oradaki "tek 'sivil' araba" olduğu. Chate "hangisi senin arabandı?" yazıp, arabama çarpman komik bir rol. Pardon, rol bile değil. Güvenli bölgede bana agresif rol sergileseydiniz fear rp yapardım zaten. Ama korkmamı gerektirecek rol sergilemediniz.

#3 - 04.07.2021 21:46
Yeterli kanıtların bulunuyorsa, SS ile destekleyebilirsin. Arabanın üzerinde karakterinin ismi yazmıyor.  :D
« Son Düzenleme: 04.07.2021 22:04 n0thing »

#4 - 04.07.2021 22:43
Yeterli kanıtların bulunuyorsa, SS ile destekleyebilirsin. Arabanın üzerinde karakterinin ismi yazmıyor.  :D
İlk postta itiraf ediyosun zaten

#5 - 06.07.2021 01:30
Merhaba,

iki tarafta hatalı. Güvenli bölgede bu tarz roller sergileyemezsiniz. Ek olarak bu rol güvenli bölgede olmasaydı problem olmazdı, rolde sorun yok. Her olayı şikayete dökmek yerine farklı yollara başvurabilirsiniz. Örneğin: Polis, yakın arkadaşlar vesaire... İki tarafta Güvenli Bölge İhlalinden uyarıldı, tekrarı halinde ceza alacaklar.