Konu: 03.07.2021 -Layton Kelly | DM, silah kuralları  (Okunma sayısı 301 defa)

#0 - 03.07.2021 16:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Mezarcı Layton Kelly
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Idlewood oluşum üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.40 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Silah kuralları, Deathmach.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kısa bir rolün ardından (iki dakika bile sürmedi belki) emote vermeden silah çekiyor, ateşliyor. Aktif bir çatışma ve ya sıkmasını gerektiricek bir durum yok. Bir çok zenciye karşı fear rp yaparak, gasp/darp edilme ihtimalime karşı kaçıyorum. Arkadaşlarda olması gerektiği gibi kovalıyor. Layton karakteri ise kaçarken beni vuruyor. Vurmamınızın sebebini merak ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Idlewood'da rol yapmayı özlediğim şu son zamanlarda bir kaçtır benzer durum yaşıyorum. Videoyu başlatmadan önce caddede koşarken ateş açıyor. Ateş açtıktan sonra zaten hızlı bir şekilde videoyu başlatıyorum.

#1 - 03.07.2021 17:18
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=111313
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=111312

İki kuralında cezası net bir şekilde yasaklama, arkadaşın bu durumu 3.kez tekrar edişi olduğunu görüyoruz. Gerekli olan cezanın verilmesini istiyorum.

#2 - 03.07.2021 17:40
Dostum dm lik bir olay yok, mahallede bize laf atıp kaçtın dostum bizimkilere sıkmışsın IC olarak söylediler, 10 dakika seni kovaladıktan sonra sıkma gereği duydum.

#3 - 03.07.2021 17:57
Dostum dm lik bir olay yok, mahallede bize laf atıp kaçtın dostum bizimkilere sıkmışsın IC olarak söylediler, 10 dakika seni kovaladıktan sonra sıkma gereği duydum.

Arkadaşın yalnızca bunu söyledi. O halde rolde böyle bir yalan söyleyebilirim ve istediğime sıktırtabilirim, sence bu mantıklı mı? Ne kadar doğru bir rol? İşin içine bir de Non RP katmaya gerek yok. Ek olarak emote bile vermedin ve beni kimse on dakika kovalamadı. Arkaya götürdünüz, kavga çıkacağını anladım ve kaçtım. Yirmi saniye koştum ve arkamdan ateş edildi. Kimin ettiğini göremedim ve kaydı başlattım. Karakterinle daha önceden kanlı bıçaklı olmamızı gerektirecek bir durum yok. Dün arkadaşınla yaptığımız uzun soluklu rolde dahi ben kendisine ateş etmedim. Kendisi ateş açmaya kalkışınca silahımı çektim. İki el ateş açtım. Silahı olmadığını farkedince ise arabama binip gittim. Dm attın, emote vermedin. Savunma olarak ise IC olarak düşman olduğumuzu öğrendim dedin. IC olarak düşman olsak caddene neden ot almaya geleyim, tek başıma? Mantıklı bir savunman, kanıtın var ise sunabilirsin. Savunman bu kadarsa sonuçlandırılmasını erkenden bekleyebiliriz.

#4 - 04.07.2021 00:02
Emotemi arkada verdim zaten, sen kaçarken. + olarak IC olarak telefonda vurulduğuna dair video izletti.

#5 - 04.07.2021 00:08
Emotemi arkada verdim zaten, sen kaçarken. + olarak IC olarak telefonda vurulduğuna dair video izletti.
Sanırsam savunma bu kadar. Teşekkürler. Video çekilme rolü yapılmadı. Kanıt varsa atsın. Emoteun gözükmedi, gözüktüğüne dair kanıtın varsa yine atarsın. Tekrardan savunma için teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 04.07.2021 00:10 Chiko »

#6 - 06.07.2021 00:56
Merhaba,

Önceden emote vermiş olsanız bile kişiye sıkarken onun görebileceği bir şekilde emote vermelisiniz. Ek olarak savunma yetersiz bulundu, kişi ceza alacak.