Dostum dm lik bir olay yok, mahallede bize laf atıp kaçtın dostum bizimkilere sıkmışsın IC olarak söylediler, 10 dakika seni kovaladıktan sonra sıkma gereği duydum.

Arkadaşın yalnızca bunu söyledi. O halde rolde böyle bir yalan söyleyebilirim ve istediğime sıktırtabilirim, sence bu mantıklı mı? Ne kadar doğru bir rol? İşin içine bir de Non RP katmaya gerek yok. Ek olarak
emote bile vermedin ve beni kimse on dakika kovalamadı. Arkaya götürdünüz, kavga çıkacağını anladım ve kaçtım. Yirmi saniye koştum ve arkamdan ateş edildi. Kimin ettiğini göremedim ve kaydı başlattım. Karakterinle daha önceden kanlı bıçaklı olmamızı gerektirecek bir durum yok. Dün arkadaşınla yaptığımız uzun soluklu rolde dahi ben kendisine ateş etmedim. Kendisi ateş açmaya kalkışınca silahımı çektim. İki el ateş açtım. Silahı olmadığını farkedince ise arabama binip gittim. Dm attın, emote vermedin. Savunma olarak ise IC olarak düşman olduğumuzu öğrendim dedin. IC olarak düşman olsak caddene neden ot almaya geleyim, tek başıma? Mantıklı bir savunman, kanıtın var ise sunabilirsin. Savunman bu kadarsa sonuçlandırılmasını erkenden bekleyebiliriz.