Konu: [01.07.2021] Javon Vondell  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.07.2021 15:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Javon_Vondell

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ethan_Morris

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.07.2021 - 14:48-15:00 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Güvenli Bölge İhlali, DM, Car Jack

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ethanla anlaştığımız üzere parayı çekip Idlewood'a araba almaya gitmiştim, Javon oradaydı daha önceden bire bir husumetim olmasa da grupça husumetimiz vardı fakat sürekli onlar saldırırdı, her neyse Ethan başka yerde halledelim dedi alım satım işini bende motoruma bindim sonra kimse yokken karakterime aşağılayıcı bir şekilde bir daha buraya gelmeyin, sizi görmüyeyim falan dedi ben de 'kanka bi siktir git' diyip gaza bastım ve motorum hareket halindeyken birden arkamda belirdi OOC'den yapmamasını dile getirdim yani çok saçma geldi çünkü bana soru işareti attım biliyorum sürekli rp kuralına aykırı ama gerçekten o an aşırı saçma geldi yani, devam ettirdi motordan ileride inip Ethan'ın aracına bindim motoruma bindi, düz kontak yapmaya çalıştı gözümün önünde motoruma geri bindim tekrar motoruma bindi ve bunlar öylesine bir yerde oluyor yani ardından motoruma tekrar bindim o da bindi yoldayken VCPD sokağının oralarda beni atmaya falan çalıştı çok saçma bir şekilde oysaki ben araba alma rolü yapmaya çalışıyordum, PD'nin oraya kadar sürdüm kendisine böyle rol yapılmadığını çok saçma olduğunu söyledim o da tamam o zaman düz kontakt yaparım dedi aracına, motoruma binip motorumu kitledikten sonra PD'nin önünde birden bize saldırmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&ab_channel=Linas

Ek açıklamalar(varsa): Yani cezalandırılmasını istiyorum ben böylesine saçma rol böylesine saçma ihlaller görmedim bildiğim kadarıyla bunlar aynı zamanda Nosense RP'ye, SAMP fiziklerinin aykırı kullanımınada girer. Videonun sürekli kesik olma sebebini soracak olursanız anlık olarak kayıt almıyordum shadowplay aracılığıyla ALT+F10 yapıyordum son 5 dakikayı otomatik record alıyor yani birleştirdiğimden dolayı bu kadar kesik oldu kusura bakmayın.

#1 - 02.07.2021 18:39
@şempanzecelil Lütfen savunmanızı yapın.

#2 - 06.07.2021 00:46
Merhaba,

Javon karakteri Güvenli bölge ihlalinden ve NonRP'den ceza alacak.