Konu: Marko Montenegro  (Okunma sayısı 289 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.07.2021 18:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marko Montenegro @MarkoRoshan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mark Casey @KayraKorkmaz Amy Lee @weirdo Ryan Wade @Sarffd Irina Petrova @HandoLeNN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.07.2021 - 18:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK
Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Marko'nun turkuaz renkli Elegy'sini kovaladığımız sırada gişelerden geçmek için oraya yöneldi. Update veren HOTEL telsiz üzerinden gişelerin kapatılmasını istedi ve kapatıldı. Gişelerden geçemediği için araçlarımızla onu oraya sıkıştırdık, kendi isteğiyle oyundan çıktı. Her şey videoda açıkça gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Neden oyundan çıktı ya da ne oldu bir fikrim yok, forumdaki profiline girerek DC bilgisine ulaşmaya çalıştım ama DC adı olduğu halde bulamadım. Muhtemelen üstünde kaptırmak istemediği bir şey vardı.

#1 - 02.07.2021 19:02
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 02.07.2021 21:08
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 03.07.2021 03:29
Eğer kişi daha sonra girdiğini belirtirse, devamında girmediğine dair video kaydım mevcut. Kişinin savunmasına bağlı olarak kanıt sunulacak.

#4 - 06.07.2021 00:41
Merhaba,

bu gibi durumlarda başında en az 5 dakika bekleyin, bekledikten sonra ekran görüntüsünü alın. Eğer bu dediğimi yaparsanız şikayeti garantiye almış olursunuz. Kişi ceza alacak.