Konu: [01.07.2021] Hernandez Jason DM  (Okunma sayısı 288 defa)

#0 - 01.07.2021 03:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hernandez Jason @Rasy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @MoressaTheGreat Vincenzo Castiglione / Isaac Giaquinto @memistheking

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş durduk yere ateş açmaya başladı, ne rolsel olarak birliğiyle savaştayız, ne bir problem oldu. Durduk yere hood'u tek başına basıp düşürdü. Bu tür toksik oyuncuların en ağır cezayı almalarını istiyorum. Birebir kasıtlı zaten her şey ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin gerekli cezayı almasını istiyorum, kişiyi ve birliğindekileri hiç bir türlü tanımıyorum. Zanni ve Isaac karakteri yeni bir karakterler zaten isim atalı bir saat olmamıştır.

« Son Düzenleme: 01.07.2021 03:20 uslanmazefsanesi »

#1 - 01.07.2021 03:08
Şahitliğimi onaylıyorum.

Kişinin daha önce ne birliği ile, ne kişisel olarak rolümüz oldu. Birlik olarak  bu arkadaşlarla aynı ortamda bile bulunmadık, sanırsam hazır savaştalar sıkıp kaçayım diye canı sıkmak istemiş. Bari vurabilseydin, yerinde duran adama 2 hit kaçırıyorsun kanka.

#2 - 01.07.2021 03:14
Kişi Gentilini hooduna gelip sonrasında beni Buffalo MC bölgesinde direk eliyle tutmuş gibi buluyor, önüme Sanchez ile geliyor emote yazmadan sıkmaya başlıyor ve düşürüyorum. Sonrasında hooda gelip soruyorum, " IC hasımız " diyor. Vaov, karakterim 1 saat olmadı geleli nereden geliyor bu hasımlık?

Spoiler: GösterGizle

#3 - 01.07.2021 03:31
Aynı şekilde bu gece bana ve olduğum birlikte ki bir kişiye daha sıktı.

Ve ayrıca Refuse Rp yaptı;

Kişi sunucuya sadece troll için giriyor, yasaklanmasını şiddetle öneriyorum.
İyi forumlar  :vice:

#4 - 01.07.2021 03:37
Kişi Gentilini hooduna gelip sonrasında beni Buffalo MC bölgesinde direk eliyle tutmuş gibi buluyor, önüme Sanchez ile geliyor emote yazmadan sıkmaya başlıyor ve düşürüyorum. Sonrasında hooda gelip soruyorum, " IC hasımız " diyor. Vaov, karakterim 1 saat olmadı geleli nereden geliyor bu hasımlık?

Sen IC hasım değil, ben de değil, Andrew'de değil, kim bu IC hasım? Dm atmaktan ve Troll'den başka bir şey değil bu yaptığı.

#5 - 01.07.2021 03:44
Birilerinin yarası var ki sunucuya girip DM atıyor.

#6 - 01.07.2021 10:47
Şikayet ile alakam yok fakat şikayet yetkilisinin işini kolaylaştırmak adına bilgilendirmek istedim. Kişinin sistemsel olarak bulunduğu oluşumun tanıtımı bulunmuyor, bu da demek oluyor ki kişi hiç bir şekilde il-legal rol yapamaz. 9 level bir oyuncunun kolayca silah bulabilmesine şaşırıyorum. İyi forumlar.

#7 - 01.07.2021 23:24
Şikayet ile alakam yok fakat şikayet yetkilisinin işini kolaylaştırmak adına bilgilendirmek istedim. Kişinin sistemsel olarak bulunduğu oluşumun tanıtımı bulunmuyor, bu da demek oluyor ki kişi hiç bir şekilde il-legal rol yapamaz. 9 level bir oyuncunun kolayca silah bulabilmesine şaşırıyorum. İyi forumlar.

Evet, buna ben de katılıyorum 9 level bir oyuncunun silah bulması tuhaf, hadi silah buldu diyelim bulduğu silah Uzi değil Colt değil Shotgun değil, kullandığı silah "Deagle". Bu silah kolay bulunan ve ya ucuz bir silah değil, 9 level bir oyuncu bu silahın parasını nereden buldu, nasıl aldı?

#8 - 02.07.2021 18:11
Merhaba,

kişi ceza alacak.