Konu: [27.07.2021 - Emmanuel_Parker] NON-RP Araç Sürüş  (Okunma sayısı 183 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.07.2021 20:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Emmanuel_Parker - @Lucinoxer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Claudia_Araujo ve Kevin_Paul

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.07.2021 - 20.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
38-) Non-RP Araç Sürüş, Rol Bölme ve Hatalı Araç Kullanma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kovalamaca esnasında iki, üç defa takla atıyor ve devam ediyor. Devam ettiği sırada, dik bir yokuşa tırmanıyor, devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 27.07.2021 20:48 Gewf »

#1 - 28.07.2021 00:20
Olaya ben de şahidim, bir sürü kez takla attı ve devam etti.

#2 - 28.07.2021 12:08
Selamlar, videoda sadece 2 durum sıkıntılı, birincisi takla atmam.
Taklaları arkamda ki Vcpd aracı yüzünden lagımla atıyorum ve orada sürekli roleplay olarak düşündüm, rolü bölmek istemeyip devam ettim. Tekrar söylüyorum orada kendim biryere çarpmıyorum arkamda ki Vcpd aracı ile lagımdan dolayı takla atıyorum.

İkincisi ise düz bir dağlığa tırmanmam, burada ne var onuda çözemedim, aracımda hidrolik ve on kanallı Nos var orayı kendim rahatlıkla çıkabildiğimi bildiğim için düz bir şekilde geçtim. Bırada birşey yok. Savunmam bu kadar.

#3 - 28.07.2021 18:22
Taklaları arkamda ki Vcpd aracı yüzünden lagımla atıyorum ve orada sürekli roleplay olarak düşündüm, rolü bölmek istemeyip devam ettim. Tekrar söylüyorum orada kendim biryere çarpmıyorum arkamda ki Vcpd aracı ile lagımdan dolayı takla atıyorum.

İkincisi ise düz bir dağlığa tırmanmam, burada ne var onuda çözemedim, aracımda hidrolik ve on kanallı Nos var orayı kendim rahatlıkla çıkabildiğimi bildiğim için düz bir şekilde geçtim. Bırada birşey yok. Savunmam bu kadar.

İlk baştaki taklayı lagdan atmadığınız videoda o kadar belli ki, bir şey demek istemiyorum.

Altınızdaki arabaya bakıyorum ve çıktığınız yokuşa bakıyorum. NOS vesayre, hiç bir şekilde oradan, o arabayla çıkmanız mantıklı gelmiyor.

#4 - 28.07.2021 18:47

Merhaba, VCPD aracıyla aranızda bir tepe kadar mesafe var, alttaki ss'i kontrol ederseniz bu durumu rahatlıkla farkedebilirsiniz. Ard arda iki üç takla üstüne aracınızı sürmeye devam edip, sonrasında ise dağlık bir bölgeye nos basarak çıkmanız pek mantıklı değil. Aracınızla orayı "rahatlıkla çıkabildiğinizi bilmenizin" tek sebebi oyunun mekaniğinden dolayı, onun dışında pek de reliastik olmayan bir hareket. NonRP sürüş ihlalinden işlem uygulayacağım, bu tarz durumlara daha da dikkat edeceğinizi düşünüyorum. İyi eğlenceler.