Konu: [04.07.2021 - Cameron_Tay] 3.Parti yazılımı kullanımı  (Okunma sayısı 596 defa)

#10 - 09.07.2021 00:34
1 benzinimi Idlegas'de değil, diğer benzincide dolduruyorum. Sen baya bana leke atmaya çalışıyorsun kusura bakma dostum ama /id Cameron yazsaydın olayı anlardın ve oyunda olmadığımı görürdün TP hilesi diye bir şeyi ilk defa duyuyorum. Bağlantım kopuyor daha fazla savunma yapmayacağım yetkili kararı bekleyelim.  Artı olarak /q'dan da ceza almamı talep etmişsin dostum bağlantım kopuyor arkadaşımda zaten size b'den belirtiyor öyle olsa neden onu sizle tek bırakıp RK olmasını sağlayayım? Oyuna girdiğimde beni 10-15 dakika beklemediniz ben arkanızdaki basket sahasının orada doğdum ve koşup kaçtım. Q attığıma dair kanıtın bile yok /id Cameron yazmamışsın + olarak giriş çıkış mesajlarını kapatmışsın ve gelmiş q attı diyorsun, fazla takmayacağım ama hiç bir şekilde burada sob kullanmadım ve q atmadım, q atsaydım @Bloosy size b'den oyunu dondu diye belirtmezdi, çocuğu tek başına bırakıp neden bağlantımı keseyim?

@Bloosy bağlantımın koptuğunun ekran görüntüsünü almış, aşağıya bırakacak artık sonuçlanabilir.  ;)
« Son Düzenleme: 09.07.2021 12:50 chefkio »

#11 - 09.07.2021 00:51
Merhaba burada vurduğunuz arkadaş benim, motoru süren arkadaşın ise oyundan düştüğünün ss'ini ben bizzat almıştım buraya bırakayım. Hiç bir şekilde ortada teleport hilesi ve /q yok sadece bağlantısı kopuyor ve oyuna girdiğinde arkadaki basket sahasında doğup koşup kaçıyor. Tabii sizde belirtmeme rağmen ateş açıyorsunuz.

İşte burada bağlantısı koptuğuna dair ss;

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 09.07.2021 12:39 Bloosy »

#12 - 09.07.2021 13:40
İkide bir /ayarlardan kapattığımı söylüyorsunuz, siz söyleyince kapatmış olmuyorum aşırı boş konuşma gibi özellikleriniz var, ben size diyorum ki eğer ki arkadaşın bağlantısı kopmuşsa oyuna tekrardan girdiğine dair kanıt atın 5 dakikadan önce girdiğine dair kanıt atmanızı istiyorum, yok atmazsanız verilecek rolde /q cezasını kabul etmenizi istiyorum.  :vays: :sampanya: :nays:

#13 - 09.07.2021 15:03
 ::) ::) ::) ::) arkadaşım bağlantımın koptuğunun ss'ini bıraktı /q attığıma dair kanıtın varsa sen bırak görelim dostum, adam ss bıraktı hala yok işte ceza almasını istiyorum falan eğer /q'dan ceza alırsam ve sen bunu görüp rahatlayacaksan yazık sana.  :garip: :garip: Bana burada hileden şikayet açtın, bu içerlediğinin net kanıtı şikayet artık sonuçlanabilir daha fazla savunma yapmayacağım her türlü ss bıraktık bağlantımın koptuğuda net yazıyor. Oyuna girdiğimdede arkanızda doğuyorum ve kaçıyorum orayıda ss almamışım. + Olarak /ayarlardan kapatmasaydın seninde chatine bağlantımın koptuğunun ss'i düşerdi dostum, sadece arkadaşımın chatine düşmezdi ondan dolayı ayarlardan kapattığın net ortada  :-\ Oyuna girdiğimde ss almadığım için /q'dan ceza almayı hiç bir şekilde kabul etmiyorum çünkü bağlantımın koptuğu arkadaşımın ekran görüntüsünde net ortadaydı şikayet artık sonuçlanabilir bu kadar ileti yeterli.
« Son Düzenleme: 09.07.2021 15:07 chefkio »

#14 - 16.07.2021 14:33
Arkadaşın hile değilde internet kopması nedeniyle ortadan kaybolduğu ortada, iyi roller, iyi forumlar dostum.
K & A

#15 - 21.07.2021 22:42
Cameron Tay karakteri sahibi @chefkio yasaklandı.

@sCiEnLy_ yetkili incelemesi olmadan tekrar hile incelemesi şikayetini kapatmayın.