Konu: [18.06.2021 Joseph_Raghnall] Gasp Kuralı İhlali  (Okunma sayısı 357 defa)

#0 - 18.06.2021 17:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Joseph_Raghnall @MertEfe1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kelford_Dunn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.06.2021  Saat 17:00 ile 17:40 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
21-) SOYGUN, DOLANDIRICILIK VE GASP

Sunucu ve rol düzenini korumak için bu tarz rollere belirli kısıtlamalar, izinler getirilmiştir. Kuralları ve kısıtlamaları dikkatlice okuyun, aksi halde ceza aldığınız zaman yönetim tarafından hiç bir şekilde işlem yapılmaz.

Gasp: (inaktif) Gasp rolünü gerçekleştirmek için gasp eden kişi 5,  gasp edilen kişi 3 level olmalıdır. Gasp rolünü gerçekleştiren kişi karşı tarafın en fazla $3000 parasını alabilir. 2 saatte bir gasp rolü gerçekleştirebilirsiniz. Shoot-out, drive-by ve brawl rolleri sonrası gasp rolü yapılması yasaktır.
Bunun yanı sıra, uyuşturucu, silah ve materyal gasplarını yapmanız için 5 level olmanız gerekmekedir. Alacağınız uyuşturucu, silah ve materyallerin en fazla 1/3'ni alabilirsiniz. (Yerden silah almak bu kurala dahildir. Yerden farklı bir oyuncunun silahını alamazsınız. Tespit edildiğinde işleme tabii tutulursunuz.)

Soygun/Hırsızlık: Sunucuda soygun sistemi bulunmaktadır ama bu sistemden yararlanmak için(ev-işyeri); karakterinizin en az 5 level olması gerekmektedir. Hırsızlık rolleri yönetim ekibi kontrolünde, gerekirse Guest-RP ile yapılmaktadır.
Not: Soygun/Hırsızlık rolleri yapan kişilerin, rol sonrası en az 1 saat oyunda durmaları gerekmektedir. Soygun/hırsızlık rolü yapıp oyundan çıkan kişilere yönetim tarafından farklı yaptırımlar uygulanır.

Dolandırıcılık:Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.

OOC dolandırıcılık sunucu içerisinde yasaktır, hiç bir şekilde affedilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz pawnshop'un yanında Kelford_Dunn ile rolümüzü yapıyorduk ardından üç kişi gelip sokağı iki araç ile kapattılar ve çıkmak için bizden yüz dolar vermemizi istediler. Bizde kaçmaya çalıştık,ben kaçtım diğer arkadaşı bilmiyorum sonra gitmişlerdir diye tekrar döndüğümde oradalardı ve beni görüp bana emote vermeden vurmaya çalıştılar bu sefer ellerinden kaçırdılar bende olayları görmek için tekrar gittim ve bu sefer üç kişi emotesiz şekilde bana vurup bayılttılar daha sonra gasp kuralını ihlal edip paramı aldılar bende role uydum. Sonuç itibariyle sürekli rp var. Üzerimde bulnan 1300$'ı verdim ve gittiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:   

https://www.hizliresim.com/czkpbny
https://www.hizliresim.com/8mhvtcc
https://www.hizliresim.com/lvvi39g
https://www.hizliresim.com/nvjva4n

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet eğer lehimde sonuçlanırsa benden alınan 1300$'ı ticket ile geri alabillirmiyim?

« Son Düzenleme: 18.06.2021 18:06 Osfk »

#1 - 18.06.2021 18:03
Oyun içerisinde  bildiğim kadarıyla gaspı sadece hood onaylı birlikler kendi hoodları içinde yapabiliyor.

#2 - 18.06.2021 19:45
Gasp rollerinin in aktif olduğundan haberim yoktu bunun için iade yapabilirim fakat daha öncesinde emote attığım için tekrar emote atma gereği duymadım.-JosephRaghnall

#3 - 18.06.2021 21:16
Haberin yoktu diye birşey yok. Sunucuda hesap açan herkes kurallı okuyup kabul etmiş sayılır.

#4 - 19.06.2021 19:02
Ben sunucuya kayıt olalı yaklaşık 8-9ay oldu sürekli gasp kurallarını takip etmiyorum.Savunmam bu kadar iyi forumlar-JosephRaghnall
« Son Düzenleme: 19.06.2021 20:16 MertEfe1 »

#5 - 20.06.2021 13:05
Bende kayıt olalı baya oldu ancak ben takip ediyorum. Oynadığınız sunucunun kurallarını takip etmek zorundasınız.

#6 - 24.06.2021 01:09
@MertEfe1 Gün içerisinde karşı tarafa $1,300 ödeme yapın. @Osfk Ödeme yapıldığı zaman şikayet üzerinden beni etiketleyin.

#7 - 26.06.2021 01:33
@Osfk adlı arkadaş 2 gündür giriş yapmadı hala bekliyorum.Bilgin olsun @Lia

#8 - 27.06.2021 19:18

#9 - 27.06.2021 19:23
Joseph karakteri gasp kural ihlalinden ceza alacak.