Konu: Javion Gregory silahı gitmesin diye q  (Okunma sayısı 391 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.07.2021 00:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Javion Gregory @barrylex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Metinnn @Realin @Feold

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss-video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Silahı gitmesin diye quit attı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ile aktif çatışmadaydık, kişiyi hastanenin arkasında düşürdüm ve elinde deaglesi bulunuyordu. Memur Ethan Elsworth geldiği gibi kişi direkt q attı. (beni onaylayacaklardır) Ekstra olarak kişinin camhack veya wallhack kullandığından şüpheleniyorum çünkü o mesafedeki bir polisi yaralıyken gördü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin jail almasını ve ek olarak desert eagle model silahının silinmesini istiyorum çünkü PD o silahı her türlü alacaktı. Silah ID'sinden silinebilir. İyi forumlar.

#1 - 09.07.2021 00:36
Şahitliğimi onaylıyorum, Camhunt kullanımınada ufak bir ek getirmek istiyorum. Camhunt'u aç-kapa yaptığınızda karakterin vücuduna bakmaz, etrafa bakabilme olanağı sağlar. Üstünlük kurduğu bir olay.

Ek olarak kişiler sunucu içerisinde bir DM arayışında. İki sivil, 10-15 level ( deagle nereden buldularsa)  Robot gibi davranıp, 2 defa yenildikleri bölgeye geliyorlar ( kanıtları var, isteğe göre atarız ) ve Do kanalı üzerinden her şey'e - veriyorlar.

#2 - 09.07.2021 01:34
Yerde o skinle yatan biri olduğunu gördüm, yanına gidiyorduk. Silahını ya da ismini göremedim. Şahidim.

#3 - 09.07.2021 17:48
Sanırım kişi savunma yapmayacak

#4 - 10.07.2021 10:59
savunma yapıcam şuan da tatildeyim oyuna vakit ayıramam ayın 14 de savumamı yaparım

#5 - 10.07.2021 13:54
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=112226.10  :sampanya:

Merhaba,

Gavion karakterine ihlaller zincirinden şikayet açtık, sonuçlanmasını bekliyoruz. Sivil bir karakter ile silah kullanıyor, illegal faliyetlerini yürütüyor.

#6 - 11.07.2021 14:21
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=112226.10  :sampanya:

Merhaba,

Gavion karakterine ihlaller zincirinden şikayet açtık, sonuçlanmasını bekliyoruz. Sivil bir karakter ile silah kullanıyor, illegal faliyetlerini yürütüyor.

o şikayet sonuçlandı ve gerekli cezayı aldık daha neden buraya atıp adımı karalıyorsun
cidden bu kadar OOC kin yapıcaksanız oynamayalım kanka. lütfen bir daha benimle ilgili şikayetlere alakan olmadığı sürece yazmazsan sevinirim. Aksi takdir de şikayet oluşturucam.

#7 - 11.07.2021 14:36
Kanka bunları yazacağına artık bir savunma yazsan?

#8 - 13.07.2021 20:54
Selamlar,

Kanıtlar yeterince açık kişinin rolden kaçmak için quit attığı videoda görülüyor, ceza verilecek.

Desert Eagle model silahı silinecek.