Konu: Aleppo Klein - skin hırsızlığı  (Okunma sayısı 263 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.06.2021 01:28
    Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:
@edzien
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @cante
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.06.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
SPOILER: GÖSTER

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, alt karakterim ile rol yaparken @cante arkadaşım bana discorddan bir fotoğraf yolladı ve kişinin benim kullandığım modelin kafasını birebir alıp kullandığını gördüm.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR:
benim kullandığım model

kişinin kullandığı

Kişinin modeli yeni attırdığı buradan belli oluyor, forum profilinde model gözükmüyor:

Bu link karakter tanıtımıma ait, kafayı uzun zamandır kullandığım görülebilir.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=108782.0

Ek açıklamalar(varsa):[/list]
« Son Düzenleme: 25.06.2021 01:32 et yiyen çiçek »

#1 - 25.06.2021 01:58
Skin internette rellenmiş ve kolayca bulunan bir skin. Head aynı olabilir sunucuda bir çok kişi aynı headi paylaşıyor zaten. Ayrıca senin kullandığını bilmiyordum. Savunmam bu kadar.

#2 - 25.06.2021 02:36
Skin internette rellenmiş ve kolayca bulunan bir skin. Head aynı olabilir sunucuda bir çok kişi aynı headi paylaşıyor zaten. Ayrıca senin kullandığını bilmiyordum. Savunmam bu kadar.
Herkes paylaşıyor diye benim paylaşmam gerekmiyor. Tabiri caizse bu kafayı kullanmak için para ödüyorum, başka bir kişinin kullanması beni rahatsız ediyor.

#3 - 25.06.2021 02:49
@et yiyen çiçek skinin "Onaylı Vice Roleplay skincisi" tarafından mı yapıldı?

#4 - 25.06.2021 02:55
@Nyarko skini attırdığım zaman "Onaylı Vice Roleplay skincisi" muhabbeti yoktu, @akegod tarafında yapıldı skinim.

#5 - 25.06.2021 02:58
önceki skin denemelerimiz

final ssi

#6 - 25.06.2021 03:10
Maalesef sunucumuzda paylaşılmış bir kafayı rezerve etmek gibi bir durum söz konusu olamaz, göreceğiniz gibi bu kafa zaten VK'da (https://vk.com/wall-180914945_8192) paylaşılmış. Hatta ironik bir şekilde Aleppo'nun eklediği skin daha orijinal bir skin, paylaşılmışa göre konuştuğumuzda. Bir kafayı rezerve edebilmek için bunun neredeyse tüm kaynakları (Valerie karakterimde kullandığım özel kafa) kendiniz ya da onaylı yapımcınız yapmalı, tüm kaynakları olmasa bile harmanlama aşamasında çeşitli kaynakların bir araya getirilmesi kısmında orijinal bir iş çıkartmalısınız (Crispin'de kullandığım özel kafa).

Yoksa şöyle yapmalıydım. Mariko Shirohime karakterinde kullandığım "Lindsey" isimli kafayı ilk ben eklettim sunucuya, sunucunun kadın rolü yapanların yüzde yirmi beşinden o skini silmem gerekirdi.

Bir not düşeyim, orijinal skine bu kadar benzemesi, cache mining olayını da engellemiş oluyor.

Savunma geçerli. Ceza almayacak.