Konu: Andrew Joseph - Fear rp  (Okunma sayısı 155 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.06.2021 20:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andrew Joseph @Glitchrain t

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss de gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: kavga sonucu yere düşdü. yaralı olmasına rağmen bana küfür etti

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.06.2021 21:00
Anlıyorum, o lafları yaralıya düşmeden önce yazdım .
« Son Düzenleme: 21.06.2021 21:04 Glitchrain »

#2 - 21.06.2021 21:07
Anlıyorum, o lafları yaralıya düşmeden önce yazdım .
yaralıya düşme zamanını ile bu yazıyı yazma vakitini adminler de kontrol eder muhtemelen. ooc yalana başvurman, beni üzdü :-\

#3 - 22.06.2021 12:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andrew Joseph @Glitchrain t

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss de gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: kavga sonucu yere düşdü. yaralı olmasına rağmen bana küfür etti

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): N/A

Dostum, ayrıca ilk önce şunu söylemek istiyorum, burası onaylı bir hood. Asıl senin Fear-RP yapman gerek, sen zencilerin sokağına git "Gel bakim" diyip döv (tabii dövebilirsen) seni paramparça ederler. Dediğim gibi orası onaylı bir hood asıl senin Fear-RP yapman gerek, ben senden neden korkayım? Orada ki iki üç arkadaşa daha aynısını diyorsun "Gel gel" diyorsun, sonra dövmeye kalkıyorsun.

#4 - 22.06.2021 14:50
Alıntı
burası onaylı bir hood
hood içerisinde değiliz.
Alıntı
sen zencilerin sokağına git "Gel bakim" diyip döv (tabii dövebilirsen) seni paramparça ederler.
kanıtın olmayan şeyi burda yazman saçma.
Alıntı
asıl senin Fear-RP yapman gerek
bak dostum. arkadaşlarından hiç kimse yanında yok. kaldı ki seni dövmüşüm, senin fear rp yapman gerekiyor. onu da yapmıyorsun
şikayetde bahsedilen ihlale savunmanı yaz bekleyelim. habire bana karşı suçlamalarda bulunuyorsun, hepsi de kanıtsız boş sözler.

#5 - 22.06.2021 19:04
Alıntı
burası onaylı bir hood
hood içerisinde değiliz.
Alıntı
sen zencilerin sokağına git "Gel bakim" diyip döv (tabii dövebilirsen) seni paramparça ederler.
kanıtın olmayan şeyi burda yazman saçma.
Alıntı
asıl senin Fear-RP yapman gerek
bak dostum. arkadaşlarından hiç kimse yanında yok. kaldı ki seni dövmüşüm, senin fear rp yapman gerekiyor. onu da yapmıyorsun
şikayetde bahsedilen ihlale savunmanı yaz bekleyelim. habire bana karşı suçlamalarda bulunuyorsun, hepsi de kanıtsız boş sözler.
Üslubuna dikkat etmeni öneririm dostum.

#6 - 23.06.2021 13:59
Yaralı durumdayken buna uygun rol yapmalısınız. Ceza alacaksınız, şikayet kapatılmıştır.