Konu: Emotesiz İşlem + DM [22.06.2021 Raskolnikov_Rasskazov]  (Okunma sayısı 225 defa)

#0 - 22.06.2021 16:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @lucretius Raskolnikov_Rasskazov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @RaimeRivaS Loris_Antonian / @Ardacksnx Charles_Novak / @Edward01 Bella_Candace

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te net gözükmetedir.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
15-) SİLAH KURALLARI

a) Silah ile yapılacak rollerde silahın nereden geldiğine dair emote belirtilmek zorunda (çıkartma, eline alma) uzun mesafe chatte gözükecek emoteler ile kabul edilir. Süreli ve karakter üstü emoteler kabul edilmez. Silah çıkartma, ateş etme gibi emote zorunlulukları aşağıda belirtildiği gibidir, karşı tarafın görmesi için çıkartma işlemi uzakta yapıldıysa bile ateş etmeyi kişinin görebileceği yakınlıkta belirtmeniz gerekir. Silah çıkartma emote'u verildiyse ve bu gözüktüyse, ateş etme emote'u vermenize gerek yoktur, isteğe bağlıdır.

b) Saldıran taraf için ilk saldırı anında emote ile belirtmesi zorunludur. Silah çıkartma emotesi saldıran taraf için ufak silahlar bile olsa şarttır.
Savunan taraf için cepte taşınamayacak silahları emote ile belirtmeden kullanamazlar. Bunlar haricinde kalan tabanca, uzi, kısa bıçak, jop, tazer, biber gazı gibi silahları emote belirtmeden doğrudan sistemsel olarak kullanabilir.

DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımla gezerken İdlegas'da benzin almaya yöneldim, bir baktım yerde ic tanıdığım saygı duyduğum birisini gördüm, benzin almak yerine rolümüzü daha uygun ve güzel yapabilmek için hemen garajımıza sürüp bir tane arkadaşımı aldım olayın yaşandığı yere gittim ve yerde duran Loris_Antonian'ı kaldırmak için emotumu verdim dene yaptım ve başarısız oldum, başarısız olma rolünü yapmak için tam chat'e biir şey yazıyordum ki bir anda emotesuz silahla Loris'i vuran kişi beni vurdu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın rollerine dikkat etmesi gerektiğini söylemek isterim. Böyle oyuncular yüzünden zevkim açıkçası kaçıyor. İyi roller, iyi çalışmalar dilerim FM ekibi.
« Son Düzenleme: 22.06.2021 16:16 KuvetciHalil00 »

#1 - 22.06.2021 16:14
 :D :D Birazdan savunma yapıcam.

#2 - 22.06.2021 16:18
Lütfen şikayeti çok doldurmayalım, gerekli kişiler şahitliğini onaylarsa ve şikayet edilen arkadaşımız savunmasını yaparsa güzel olur, ardından da yetkili kararını bekliyebiliriz... İyi eğlenceler  :vice:.

#3 - 22.06.2021 16:27
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 22.06.2021 16:33
Merhaba herkese iyi forumlar.

Öncelikle yaptıgınız şeyden hiç hoşlanmadım ben İdlewood tarafında gezerken Loris karaterini görüyorum ve vuruyorum sonra Armando karakteri geliyor ve AMCA diye bağırıyor bende o gittikten sonra "amcanı s*kceğim şimdi diyorum" sonra aradan biraz zaman geçiyor ve Armado karakteri bir arkadaşı ile tekrar geliyor AMCA dediği için silahları olabiliceğini düşünüyorum ve silah doğrultuyorum ek 1 dede görüldügü gibi kişiler mix yaparak anlaşıyorlar sonra benim adamlarım geliyor ve Loris karakterini kaçırmak istiyoruz sonra ek 2 de chatte bakarsanız armando karakteri loris karakterini kaçırmaya çalışıyor bende kaçırmaması için ateş ediyorum ek 3 de silahımın zaten elimde oldugu görülüyor.

ek 1
Spoiler: GösterGizle

ek 2

ek 3

#5 - 22.06.2021 16:38
Şahitliğimi onaylıyorum. Şahısta biz geldiğimizde silah yoktu. Şahıs sürekli silahını çıkartıp geri sokuyordu, emote vermediği için rolüme devam ettim.

#6 - 22.06.2021 17:07
Merhaba herkese iyi forumlar.

Öncelikle yaptıgınız şeyden hiç hoşlanmadım ben İdlewood tarafında gezerken Loris karaterini görüyorum ve vuruyorum sonra Armando karakteri geliyor ve AMCA diye bağırıyor bende o gittikten sonra "amcanı s*kceğim şimdi diyorum" sonra aradan biraz zaman geçiyor ve Armado karakteri bir arkadaşı ile tekrar geliyor AMCA dediği için silahları olabiliceğini düşünüyorum ve silah doğrultuyorum ek 1 dede görüldügü gibi kişiler mix yaparak anlaşıyorlar sonra benim adamlarım geliyor ve Loris karakterini kaçırmak istiyoruz sonra ek 2 de chatte bakarsanız armando karakteri loris karakterini kaçırmaya çalışıyor bende kaçırmaması için ateş ediyorum ek 3 de silahımın zaten elimde oldugu görülüyor.

ek 1

ek 2

ek 3

Savunmamı yapıyorum, 1. ekte bizim mix yaptığımız nereden görülüyor onu anlamadım, adminin kararı bu tabikide... ikinci olarakta
 Loris_Antonian'ın emotuna bakabilir misiniz? "Loris Antonian sağ elini karnına götürür, acı içinde kıvranır." Şimdi ikinci ss i atıyorum burada da o emote'dan sonra bir emote verilmden tekrardan silahı çekmiş.
Yetkili kararı bekleniyor...

#7 - 22.06.2021 17:15
Emote vererek belime koymadım o sırada telefonla konuşuyordum telefon aldıgın zaman eline silah otomatik elinden gider kendi attıgın sste görüldügü gibi arkadaşınla zaten gizlemişsin ama ben indirdim sorun değil pm üzerinden konuşuyorsun.

#8 - 22.06.2021 17:35
Orada arkadaş mix yapmaya çalıştı "önüme geç dedi" ben önüne geçer gibi bir emote vermedim o konuda sıkıtnı yok arkadaşın sorunu o benden rica etti bende oraları karaladım. Senin savunman 1. ekte mix yapıyorlar demen o konuyu o sste nasıl çıkarttın bilemiyorum, silah konusunda emote vermiyorsun bu savunman gereksiz savunma bence çünkü sen şu dediğin doğru evet telefon açıyorsun konuşuyorsun... Loris emotu telefon konuşman bitince atıyor chati iyi takip edersen anlayabilirsin, zaten telefon konuşmandan ss'ine kadar silah emotu gözükmüyor, kendini burada ele veriyorsun dediğim gibi daha fazla bir şeyler yazmak istemiyorum her şey ortada Admin kararı bekleniyor....  :vice:

Bilgilendirme: Bazı yazım yanlışları oldu onu düzelttim.
« Son Düzenleme: 22.06.2021 17:38 KuvetciHalil00 »

#9 - 23.06.2021 16:48
Elinde silahlı olan bir adam var, size uzaklaş diyor, tanıdığınız birini de vurmuş. Siz hala sakin olun vs. diyerekten olaya dahil oluyorsunuz, biri eğilip vurulmuş adamla ilgilenmeye çalışıyor. Bu gerçekçi bir tutum değil, siz gerekli korku rolünü yapmazsanız, arkadaşınızı vuran kişi burada dönüp sizi de vurabilir, bu bağlamda mantıksal açıdan şikayetçi tarafın haklı bir yönü yok, iyi forumlar. Cezai işlem az önce anlattığım sebeplerden ötürü yok.