Konu: Calum Raghnall Trolling  (Okunma sayısı 459 defa)

#10 - 21.06.2021 22:12
sslerde aracın gözüküyor ve ben sana araç ile ilgili soru soruyorum yönetimi kandırmaya çalışma ayrı olarak oyuncunun ıc sicili var polise sığınıyor adminlerin bunu da göz önünde bulundurmasını istiyorum.
Ss'de ki araç benim değil, ne aracından bahsediyorsun?  asıl sen yönetimi kandırmaya çalışma araç orada duruyor ve senin diyorsun varsa kardeşim kanıtın at buraya.

#11 - 21.06.2021 22:50
sslerde aracın gözüküyor ve ben sana araç ile ilgili soru soruyorum yönetimi kandırmaya çalışma ayrı olarak oyuncunun ıc sicili var polise sığınıyor adminlerin bunu da göz önünde bulundurmasını istiyorum.
Ss'de ki araç benim değil, ne aracından bahsediyorsun?  asıl sen yönetimi kandırmaya çalışma araç orada duruyor ve senin diyorsun varsa kardeşim kanıtın at buraya.
Çalmış olabilirsin benim roldeki gördüğüm aracın içinde sen vardın ve sste tekrar aracına doğru gidiyorsun arkadaşın loglarına bakılsın lütfen madem bu kadar iddialı konuşuyor sizi kandırmaya çalıştığı ortaya çıkar

#12 - 21.06.2021 22:56
Maxwell diye bir karakter ile GYM'de dövüş rolü yaptık kafama darbeler yedim beni dövdükten sonra kafamı yere vurdum bayılma rolü vs yaptım. Bilincim kafa vurma etkisiyle değişti IC olarak öyle rol yapmak istedim görüşümde polis bile yoktu. Moddan dolayı üzerinizde silah var sandım ama değilmiş. Sadece size baktığım için ekranımda polis falanda yoktu ama varmış yapacak birşey yok zaten üzerinizde de büyük ihtimal birşey çıkmadı, pek can sıkmaya gerek yok bence. IC olarak bunu sorgulayabilirsiniz trolleseydim böyle trollemezdim. İyi roller.  :vice:
Bu yanıtında ekranında polis yoktu diyorsun birinci ekran görüntüsünde karakterinin duruşuna bakarsan polisi görebileceğin bir açı yalansız savunmalar bekliyorum

#13 - 23.06.2021 12:45

#14 - 23.06.2021 13:07
Merhaba,

"Satmayı düşünüyor musun?" yanıtına karşılık olarak "canım yanıyor" tarzı bir role girmeniz zaten oradaki amacınızı belli etmiş. Üstelik illegal bir karaktersiniz, polisi görmediğinizi söylüyorsunuz fakat durduk yere bu şekilde rol yapmanızda pek normal görünmüyor.

Retarted RP sebebiyle ceza alacaksınız, şikayet kapatılmıştır.