Konu: [17.06.2021 - Leongard_Smirnov] Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 218 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.06.2021 17:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leongard_Smirnov @Lucinoxer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde belli

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Ortak Nezaket

a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkamda duran siyahi arkadaş şahıs ile role girdi, sanırım kendisi onu takmayınca sinirlendi. Ben sadece onu motoruma bindirdiğim için bana PM üzerinden hakarette bulundu, tuhaf...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://cdn.discordapp.com/attachments/823850622829723688/855094677208694815/sa-mp-408.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/823850622829723688/855095428088070154/aa.png

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

#1 - 17.06.2021 19:02
Selamlar, kısa bir savunma.

-Öncelikle arkasında bulunan arkadaş "Hood onay" bölgesinde motordan iniyor ve /yuru 12 çekip hoodda geziyor bende 5-6 kez kişiyle role girmeye çalışıyorum ancak takmayıp devam ediyor/me adamı kolundan tutar emotesi veriyorum ve motorun arkasına binip kaçıyorlar, Hood etrafında da 5-6 kez tur atıyorlar. Kişilerin yaptığı Fear RP ihlaline giriyor benim burda yaptığım bir hata yok kişilerin yaptığı anlamsız rol sebebiyle de Pm den kişileri uyarıyorum. Bu kadar.

#2 - 17.06.2021 19:07
Dostum Fear-Rp yaptığımızın kanıtı varsa şikayetini oluşturursun. İnsanlara hakaret etmek ne güzel bir uyarı dili :))

#3 - 18.06.2021 02:41
Sana küfür etmedim, veya bir hakarette bulunmadım Caps açarak sinirimi bir nebze bile olsa size yansıttım. Olayın zaten senle yakından uzaktan fazla alakası yok tüm sorun arkanda ki adamda ve benim yanlış kişiye PM atmamda.

#4 - 18.06.2021 17:42
İlk gönderdiğin mesajdan sonra yanlış kişiye PM attığını görebilirdin, art arda hakaretler ettin. Hakaretlerinin sonuna ünlem işareti koyman olayı açıklıyor. Admin kararı bekleyelim.

#5 - 21.06.2021 20:20
Ceza alacak.