Konu: [18.06.2021 - Derion_Ingram] Rolden Kaçmak İçin Bağlantı Koparmak  (Okunma sayısı 154 defa)

#0 - 18.06.2021 22:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Derion Ingram - @trapanomics

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Henry Caulfield

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.06.2021 - 22.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Henry Caulfield ile devriyemizi sürdürürken Derion Ingram isimli karakterin Pizza Stack otoparkında yaralı olduğunu fark ettik, elinde de Deagle model silah bulunuyordu. Biz gelince kişi bağlantı kopardı, 5 dakika bekledik ancak oyuna girmedi. Biz ayrıldıktan hemen sonra da oyuna giriş sağlamış, muhtemelen bölgedeki bir arkadaşı ona gittiğimizi bildirdi. Bir süre o civara bakındık ancak kişiyi bulamadık. Bir süre sonra kişiyi Pizza Stack'e girerken gördük, önce Henry binaya girdi, ondan 5 saniye sonra da ben girdim. Kişi o an oyundan çıkmamıştı ancak Pizza Stack'te yoktu, muhtemelen TP hilesi de bulunuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 19.06.2021 00:19 Momentum »

#1 - 18.06.2021 23:54
Öncelikle selamün aleyküm. Senin CHAT'ında benim bağlantı koparmam bile yansımamış. Ama doğru, internetim gitti ve 15-20 dakka boyunca gelmedi. Ondan sonrasında, pizza stack'a girdim ufak bi drop sonrası beni map aşşağına atmaya başladı. Kasaba bölgesinde doğdum. /rapor komuduyla, sorunumu belirttim. Turancan admin sağolsun, benimle ilgilendi. Ben bi silah için, AFK-bağlantı koparıcak kadar, düşük kalite bi insan değilim. Ama siz, nasıl görmek istiyorsanız öyle yargılayın. Beni darlayan birşey yok, yani bir oyun için kalp kıracakta değilim. Zaten SS'den mantık kurup, admin cevabı verilebilir. Turancan admin, baktı raporuma ve beni VCPD'ye spawnladı. ID vericektim ama, sizin ID'nızı vermicektim. Çok güzel bir rol, dönebilirdi ama imkanlar el vermedi. İnternetim aşırı, kötüydü ondan dolayı bir kaç sıkıntı yaşadım bütün mesele bu.

#2 - 19.06.2021 00:18
Aleyküm selam,

Spoilerdaki ekran görüntüsünde bağlantının koptuğu görülüyor. 5 dakika bekledik, oyuna dönmeyince de ayrıldık. Ayrıldığımız anda da oyuna girmiştin, 15-20 dakika sonra girmemiştin oyuna. Bir de biz Pizza Stack'e girdiğimizde seni orada göremedik, saat 22.30'du o zaman. Ben Pizza Stack'e Henry'den 5 saniye sonra girmiştim, binadan çıkmış olsan mutlaka görürdük, binaya girdiğimizde seni göremedik. Bununla alakalı açıklamanı da yaparsan çok iyi olur.

#3 - 19.06.2021 00:21
Reis şimdi, ben girdim oyuna iki dakka bölgede dolaştım. Sonra Pizza Stack'a giricekken sizi gördüm. Hop direk içrei girip, saklanma rolü yapıcaktım. Tam girişte, hafif laglanmayla beraber. Map altına uçtum ve boş bir alanda düşmeye başladım. Kasaba bölgesinde spawn, oldum. Turancan admin, geldi VCPD felan ışınladı. Yani bütün olay bu kardeşim. Ben bir ihlla yapmadım, yani siz öyle algılıyorsanız hiç sıknıtı değil. Haklısınız, hakkınız var. Eğer şikayetçiyseniz, kararınıza sonuna kadar saygım var. Ama ben sadece, hiç brişeyi bilerek yapmadığımı belirtmek isterim. Yinede rolünüzü, tadınızı kaçırdığım için özür dilerim baylar.  :(

#4 - 19.06.2021 18:53
Merhabalar,
polisler sizi yaralı bir şekilde yerde yatarken görmüşken siz internetinizin gitmesiyle birlikte oyuna tekrardan girdiğinizde yerden kalkıp kaçma rolüne veya saklanma rolüne giremezsiniz, burada zaten non rplik bir durum var. Ayrıca oyuna girdiğinizde rolü devam ettirmek için polislere PM atabilirdiniz, bunu yapmayıp kendiniz role devam etmişsiniz. Artı olarak polis ekiplerinin üzerinizi kontrol etmesiyle silahınıza zaten el konulacağı için silahınız silinecek ve ceza alacaksınız.

İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 19.06.2021 18:54 Mnemosyne »