Konu: Andrew Roosevelt  (Okunma sayısı 156 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.06.2021 15:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andrew_Roosevelt @swarthy333

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.06.2021 - 18:27 * 18:31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Dolandırıcılık, MIX, Yasak Birlik Konseptleri

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs ile IC araç alım satımını gerçekleştirdik şahısı OOC olarak gideceği yere kadar bırakabileceğimi söyledim kabl etti. Ardından şahısa araçta nitro var mı diye sorduğumda "vardı bitmiş" diye cevap aldım. Bende buna güvenerek bir şey demedim. Lakin araçta nitro yok, aşağıdaki kanıtta da kendisi itiraf ediyor. Buradan OOC Yalan çıkarımını sunuyorum.

Regular RP çerçevesinde IC olarak çevirdiğimiz araç alım satımını göz önünde bulundurarak ekliyorum; şahıs dolandırdığını OOC olarak bana bildiriyor. Burada da MIX yaptığının kanıtını sunuyorum.
Hepsi bir yana şahısın vice belediyesinde çalışıp olup illegal rol çevirmesi ayrı bir saçmalık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 18.06.2021 15:25 vicebelediyebaskani »

#1 - 18.06.2021 15:55
Merhaba öncelikle,hiç bir zaman illegal rol yapmadım street garage'de ki ic tanıdıklarıma galeri işinde yardım ettim,mix konusuna gelicek olursak aracın nitrosu var sanıyordum ic ve ooc de sordu bunu ve cevabını verdim sonra aracı sattıktan sonra ic galerici arkadaşıma sordum nasıl satmışım diye iyi satmışsın dedi bende,pm den ic kazıklamışım seni dedim,bunun hiç bir şeyi dolandırma kısmına girmiyor boş,saçmalık bir konu ooc nefret sebebiyle açılmış bir konu olduğunu düşünüyorum.

#2 - 18.06.2021 16:00
Bunun neresi kural ihlali anlamadım-Andrew Roosevelt destekliyorum +1

#3 - 18.06.2021 16:07
Bunun neresi kural ihlali anlamadım-Andrew Roosevelt destekliyorum +1

Öncelikle burası ar-ge bölümü değil, nereye ne yazdığına dikkat et. Ben bunları bir kural ihlali olarak gördüğüm için şikayet açtım. Değilse şikayet kapanır.
Burada konuşma hakkın yok.
« Son Düzenleme: 18.06.2021 16:09 vicebelediyebaskani »

#4 - 18.06.2021 16:08
Merhaba öncelikle,hiç bir zaman illegal rol yapmadım street garage'de ki ic tanıdıklarıma galeri işinde yardım ettim,mix konusuna gelicek olursak aracın nitrosu var sanıyordum ic ve ooc de sordu bunu ve cevabını verdim sonra aracı sattıktan sonra ic galerici arkadaşıma sordum nasıl satmışım diye iyi satmışsın dedi bende,pm den ic kazıklamışım seni dedim,bunun hiç bir şeyi dolandırma kısmına girmiyor boş,saçmalık bir konu ooc nefret sebebiyle açılmış bir konu olduğunu düşünüyorum.

Savunman bu kadarsa yetkili kararını bekleyelim. OOC nefret yok, olsaydı pm den zaten açıkca belli ederdim. :)

#5 - 18.06.2021 16:10
Pmden karşılıklı konuştuk, en başta ben yazdım evet ama sende sohbeti devam ettirdin, en baştan uyarabilirdin. Daha sonra araçta nitro var, bazen buga giriyor, aracı saklayıp tekrar çıkarmayı denedin mi? Çünkü bu sabah o araç tekrar street garage'e geldi ve aracı bana satan kişilerde şaşırdı bu aracın nitrosu yok muydu diye.

OOC Nefret konusunda ise bana pm den konuşursam jail yerim vs dediklerini inkar mı ediyorsun,sen şikayet açmayacağım konuyu kapat dediğin için bir şey yazmadım ss'de almamıştım. Gerekli duymamıştım en azından.

#6 - 18.06.2021 16:13
Pmden karşılıklı konuştuk, en başta ben yazdım evet ama sende sohbeti devam ettirdin, en baştan uyarabilirdin. Daha sonra araçta nitro var, bazen buga giriyor, aracı saklayıp tekrar çıkarmayı denedin mi? Çünkü bu sabah o araç tekrar street garage'e geldi ve aracı bana satan kişilerde şaşırdı bu aracın nitrosu yok muydu diye.

OOC Nefret konusunda ise bana pm den konuşursam jail yerim vs dediklerini inkar mı ediyorsun,sen şikayet açmayacağım konuyu kapat dediğin için bir şey yazmadım ss'de almamıştım. Gerekli duymamıştım en azından.

Araca modifiye üzerinden nitro eklemeye çalışarak baktığım da nitrosu olmadığını fark ettim. Bu yazdığımı tamirci arkadaşlar zaten anlar.
Sana PM den konuşursam jail yerim v.s söylediğim doğrudur, inkar etmiyorum. Senin o anda ki kışkırtmalarını göz önünde bulundurarak söylediğim de gerçektir.

#7 - 19.06.2021 15:02
şikayet geri çekildi, kapatılabilir.

#8 - 23.06.2021 23:17
Şikayet kapatıldı.