Konu: Wenter_McQueen / Yetersiz rol bilgisi / Trolling / 21.06.2021  (Okunma sayısı 224 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.06.2021 02:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Wenter_McQueen @Wenteres

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Clayton_Cyrus @Ahmetfrkn66 / Henry_Maphenza @RETAR / Stanley_Rushell @gokhan53 / Leissa_London @Azovski

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerimde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Trolling / Yetersşz Rol bilgisi

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece saattlerinde (ss lerimde var) Wether adlı karakter durmadan onaylı hoodumuzun içinde trollemeye başladı asla FEAR-RP yapmadı hala ic olarak küfür etti sonrasında arkadaşı sistemsel düşürdük ve ss lerde geçen rolü yaptık rapor attık trollüyor diye fakat rapora bakan dahi olmadı arkadaş'da böyle saçma bir rol yaparak koşarak uzaklaştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Level'i veya yeni başlaması beni ilgilendirmez sonuçta herkes kuralları okuyorak başvuru yapıyor iyi forumlar.

#1 - 21.06.2021 02:23
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 21.06.2021 10:52
Şahit olarak yazılmamışım fakat olaya şahit oldum, Idlewood Mafia Brims adlı oluşumun, onaylı hood içerisinde böyle bir rol yapması ne kadar doğru?

#3 - 21.06.2021 11:05
Üstüne üstlük Türkçe terimin dibine vuruyor ve onaylı hood içerisinde fear rp uygulamıyor, chatlog'a bakarsanız anlarsınız.

#4 - 21.06.2021 11:14
Şahit olarak yazılmamışım fakat olaya şahit oldum, Idlewood Mafia Brims adlı oluşumun, onaylı hood içerisinde böyle bir rol yapması ne kadar doğru?

Ben de şahit olarak yazılmadım, ama ben de olanları gördüm yine de şahitliğimi onaylıyorum. Böyle bir oluşumun için de FEAR-RP yapmaması büyük hata.

#5 - 21.06.2021 11:18
Bir kaç kişiyi eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın arkadaşkarda ss lerde görüldüğü gibi olaya şahit olmuşlardır. Şikayet aktif.

#6 - 22.06.2021 22:16
oyunu öğrenmeye çalışıyorum yaptığımın yanlış olduğunu bilmiyodum  ki eğlenmeye çalışıyodum

#7 - 23.06.2021 23:42
Merhaba,

kişi trolling kapsamında ceza alacak. Ek olarak kişi rol desteği alacak.