Selam kendi adıma savunma yapıyorum, ilk öncelikle MG konusuna gelelim ortada "MG'ye ve DM'e" dair SS görünmüyor, kanıtların yetersiz kalıyor bu konu içerisinde. Her neyse gerekli savunmamı yapıp geçeceğim.
(Aşağıda görünen SS'lerde Rory'e bara sıkılıyor, orada bulunan Threston Poole karakterine mermi geliyor. Bunun rolünü kendi aralarında gerçekleştiriyorlar sonrasından bu konunun kamera kayıtlarını alıp bana getiriyorlar.) (Kişiler maskeliydi yok öyledi, yok böyledi demenize hiç gerek yok arkadaşlar, kameraya aracın plakası aynı kıyafetler ve arkada bulunan Katya Miro karakteri yer alıyor, kişi maske takmamış. SS'lerde net bir şekilde görünüyor.)
(Gerekli kamera kayıtları ve SS'ler.)
(Bu alttaki SS'te ise Threston Poole karakteri ile konuşma gerçekleştiriyorum ve Threston Poole ile konuştuktan sonra dört kişi bu arkadaşları aramaya çıkıyoruz.)
(Konuşma SS)
Evet, mühim olan arkadaşında "DM" olarak adlandırdığı konuya gelelim. En üstte bahsettiğim gibi kişiler mekana saldırı düzenliyorlar, Threston Poole karakteri yaralar alıyor sonrasında Threston Poole karakteri gelip bana bütün olayları anlatıyor, kişileri bir süre gezdikten sonra "Star Caddesinde" yakalıyoruz, aracın önünü kesiyor ardından mermiler atıp araçlarını bozuyoruz, öncelik olarak kesinlikle aracı bozduktan sonra kişileri öldürmedik. Kişilere "İn" uyarısı yaptık inmediler, devamı hâlinde ise inmedikleri için sıkmak durumunda kaldık orada Kalashniko Rasskazov karakterini vuruyoruz. Kişileri araçtan çıkartmak istiyoruz, pekâla. Kapının kilitli olduğunu söylüyorlar, rolü uzatma çabasındalar "PD" üyeleri gelsin bunları alsın hesabındalar her neyse ne kadar rolü uzatsalarda arabanın kilidini "Silah mermisiyle" kıramıyormuşuz. Gerekli uğraşlar sonrasında bu kişileri araçtan alabilmemiz için "Silahın kabzası" ile camı kırıyoruz, gerekli kişiyi alıyoruz ve Katya Miro karakteri rol boyunca "AFK" bıraktı.
(Gerekli SS'ler.)
(Saat 03.56 burada araçlarını bozuyoruz, kişileri henüz vurmadık. Karşı tarafın SS'i savunma için yeterli düşünüyorum.)
(Saat 03.57 kişilere verdiğimiz uyarılar devamında araçtan inmiyorlar ve sıkmak durumunda kalıyoruz.)
Kendi şahsıma gerekli savunmayı yaptığımı düşünüyorum. Ortada MG'ye veya DM'e dair bir yön göremiyorum, savunma bu kadar.