Öncelikle ortada bir DM olmadığına açıklık getireyim. On dokuz yaşında karakter canlandırıyorsun, karakterinden on yaş büyük bir karakter ile dalga geçermişçesine konuşuyorsun. Olay burada başlamadı, birkaç gün önceki olayı atmadan şikayet açmanı garipsemedim değil. Yaptığın rollerin sonunu düşünerek yap o halde. Yol üzerinde dururken yanıma geliyorsun ve yaptığın rolün fotoğrafını aşağıda bıraktım.

Birkaç gün önce dayak yiyorsun, yol üzerinde beklerken yanıma gelip durduk yere kahkaha atıyorsun. Sonrasında neye güldüğünü normal bir şekilde soruyorum.
Aldığım cevap ortada; "Oğlum düzgün konuş."
Karakterin on dokuz yaşında, bir saygınlığı yok. Buna rağmen böyle cevap verirsen ben de agresif yaparım. On dokuz yaşında karakterinin kaç tane otuz yaşında oğlu var?

Bu DM değil, bir halt yiyorsun bari arkasında kal. Birkaç gün önce dayak yiyip, durduk yere gelip kışkırtırsan böyle vururum. Sonra şikayet açmana gerek yok.
Garajına geldiğim zaman sana bir soru soruyorum. Sahibin kim? Aldığım cevap yine ortada. "Sahip benim, bana konuş."

Geçici hasar için izin almama gerek yok. Ekran görüntülerini de eksik atmasaydın keşke. Bacağına sıkacaktım, karakterim o an sinirine hakim olamayıp tüm şarjörü üzerine boşalttı. Bu tarz şeyler olabilir, bu kadar kasmana gerek yoktu. Anlık gelişen bir şey, savunmam bu kadar.
Arden Barkev karakteri de sen vurulduktan sonra balyozu üstüne bırakıyor. Bunun neyinde bir problem var? Anlamış değilim. Yaralı rolünü bile düzgün yapmıyorsun, paşa gibi hood onaylı bölgede konuşuyorsun.

Yetkili kararı bekleyebiliriz