Konu: DM+KARŞI TARAF ONAYI GEREKTİREN ROLLER  (Okunma sayısı 340 defa)

#0 - 22.06.2021 23:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @BatuhanC  Haik Kalashnikov @gariban  Arden Barkev

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'ler de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM+ KARŞI TARAF ONAYI GEREKTİREN ROLLER

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Haik ile küçük bir tartışma yaşıyorum, onun agrasif rol yaptığı bir rol gelişiyor ardından ufak atışmalarla gidiyoruz. Sonrasında Haik garajıma geldi ve açıklama dahi yapmadan bana ateş açtı. Sonrasında yarım saat sonra tekrar gelip beni barımdan alıyor, mekanlarına götürüyor ve Keyif alınamayacak bir rol gerçekleşiyor, Önce arkadaş onayımı almadan ÇİVİLİ sopa ile bacağıma vuruyor, Sonrasında arkadaş bacağıma ateş ediyor ama hem sistemsel olarak düşüyorum hemde 3 el karnıma geliyor, sonrasında ck izni soruyor olumsuz veriyorum, Karnımda üç mermi varken Arden karakteri gelip balyoz'u 3 kurşun bulunan karnıma havadan bırakıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: İlk tartışma https://cdn.discordapp.com/attachments/710153351584809022/856999261023502397/sa-mp-450.png
İlk ateş ettiği ss https://cdn.discordapp.com/attachments/710153351584809022/857002607007760414/sa-mp-454.png
Çivili sopa https://cdn.discordapp.com/attachments/710153351584809022/856999437998096394/Ekran_Alnts.PNG
Bacağa sıkma emotesi fakat karnımdan 3 kurşun https://cdn.discordapp.com/attachments/710153351584809022/856999789887356928/2.PNG
Balyoz bırakma https://cdn.discordapp.com/attachments/710153351584809022/857000033861238845/3.PNG

Ek açıklamalar(varsa): Bu küçük atışma için 2 kere kurşun atmak, birinde sistemsel düşürmek DM kapsamına gireceğini düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 23.06.2021 00:02 erdemortakaya »

#1 - 23.06.2021 00:02
Bu şikayetin geleceğini zaten tahmin ediyorduk. Müsait bir zamanda savunma yaparız.

#2 - 23.06.2021 00:49
Öncelikle ortada bir DM olmadığına açıklık getireyim. On dokuz yaşında karakter canlandırıyorsun, karakterinden on yaş büyük bir karakter ile dalga geçermişçesine konuşuyorsun. Olay burada başlamadı, birkaç gün önceki olayı atmadan şikayet açmanı garipsemedim değil. Yaptığın rollerin sonunu düşünerek yap o halde. Yol üzerinde dururken yanıma geliyorsun ve yaptığın rolün fotoğrafını aşağıda bıraktım.

Birkaç gün önce dayak yiyorsun, yol üzerinde beklerken yanıma gelip durduk yere kahkaha atıyorsun. Sonrasında neye güldüğünü normal bir şekilde soruyorum.

Aldığım cevap ortada; "Oğlum düzgün konuş."

Karakterin on dokuz yaşında, bir saygınlığı yok. Buna rağmen böyle cevap verirsen ben de agresif yaparım. On dokuz yaşında karakterinin kaç tane otuz yaşında oğlu var?

Bu DM değil, bir halt yiyorsun bari arkasında kal. Birkaç gün önce dayak yiyip, durduk yere gelip kışkırtırsan böyle vururum. Sonra şikayet açmana gerek yok.

Garajına geldiğim zaman sana bir soru soruyorum. Sahibin kim? Aldığım cevap yine ortada. "Sahip benim, bana konuş."

Geçici hasar için izin almama gerek yok. Ekran görüntülerini de eksik atmasaydın keşke. Bacağına sıkacaktım, karakterim o an sinirine hakim olamayıp tüm şarjörü üzerine boşalttı. Bu tarz şeyler olabilir, bu kadar kasmana gerek yoktu. Anlık gelişen bir şey, savunmam bu kadar. 

Arden Barkev karakteri de sen vurulduktan sonra balyozu üstüne bırakıyor. Bunun neyinde bir problem var? Anlamış değilim. Yaralı rolünü bile düzgün yapmıyorsun, paşa gibi hood onaylı bölgede konuşuyorsun.

Yetkili kararı bekleyebiliriz

#3 - 23.06.2021 00:54
Aşağıda bıraktığım ekran görüntüsü de birkaç gün önceki olaya ait. Ortada bir DM yok  :)

#4 - 23.06.2021 01:30
Aşağıda bıraktığım ekran görüntüsü de birkaç gün önceki olaya ait. Ortada bir DM yok  :)

Burada yaptığın agrasif rolun sebebini anlat? Ne bakıyorsun olayına boş boş rol yapıyorsun sonrada dm değil diye yazı yazıyorsun İlk attığın ss de ise küfür ettiğin ss bölümünü kesip atmışsın, Bana küfür ediyorsun ne dememi bekliyorsun tamam abi falan mı dememi? Sıkmak  için saçma sapan agresif rol yapmayı bırak artık ben bu oyuna eğlenmek için giriyorum bunu suistimal edemezsin Yaptığın rolu düşün ona göre yap diyorsun Rolleri başlatan sensin her seferinde ilk agresif rolu yapan sensin Burda bana gelip DM değil deme ayrıca uslubunu bilde konuş oyuna fazla kaptırmışsın sen kendini.

#5 - 23.06.2021 01:33
Üslubumu biliyorum, merak etme. Bunu öğretecek kişi de sen değilsin, başka bir şey yoksa sonucu bekleyebiliriz.  O:-)

#6 - 23.06.2021 04:10
Şikayetin şahsımı ilgilendiren kısmına savunma yapacağım. Haik Kalashnikov ile aranda geçen sorunlarla alakam yok, şehirin illegalinde aktif rol sergileyen, geçmişi büyük olan bir karakteri defalarca kışkırtarak, onunla alay ederek vurulmak için çabaladın. Haik seni vurdu, burada beni ilgilendiren bir şey yok, ihlal de yok. Daha önce KASPAROV birliğine gelerek aramızda rol yapan kişilerden birisin bunu kullandığın Lamar Payne karakteri ile yaptın. Organizasyonumun eski ayakçısı yöneticilerden bir kişiye kafa tutuyor. Arkadaşım Haik haklı olarak seni vuruyor ve kaçırıyor. Sana yaptığım tek şey karnına balyoz bırakmak, bunu yapabilirim. Seni aşşağılamıyorum, kalıcı hasar bırakmıyorum. Tek yaptığım yaranın üstüne ağır bir nesne bırakarak sana acı çektirmek, eziyet etmek. Bunun cezası İC olmalı, burada OOC olarak bir ihlal yok. Savunmam bu kadar.

#7 - 23.06.2021 08:29
Sürekli benim kışkırttığımı söylüyorsunuz ama ben sslerinizde tek bir tane kışkırtma göremiyorum, Ayrıca ben oluşumuna Lamar Payne olarak değil Jack Harington olarak girdim neden girdiğimi de biliyorsun, Buraya bi kanıt sunun sadece yazarak ''DM değil o beni kışkırttı'' demekle olmuyor

#8 - 23.06.2021 13:31
Savunma geçerli.