Öncelikle selamlarımı sunuyorum, şikayeti yanıtlayarak başlıyorum.Kasparov bulvarının dışında Southside tarafından vuruluyorum, şöyle bir ss ile kendimi kanıtlayayım

Bir kaç saat geçtikten sonra, idlegass tarafında sıkılıyor ve yaralıya düşürülüyorum şunu kanıtlayayım ;

Yaptığınız bir RK ihlali bunu bildireyim, şikayet açmak yerine arkadaşın ile konuşup uzlaştığımızı düşünüyordum. Öyle olmadığını gördüm, şikayet açayım.
Rol bilgimi sorgulayacak düzende bir insan değilsin ki, zaten sana böyle bir hakkı kimse tanımıyor. Sonuç olarak (?) işaretini boşluklu koyan bir kişi bana şikayet açınca gülesim geliyor.
Yaralı rolümü yapıp arabaya biniyorum ve arabayı kullanmıyorum sslerinde kullandığıma dair bir kanıt göremiyorum zaten ;

Arabanın içinde düşüyoruz ve arabaya biniyorsun, her hangi bizi arabadan atma emotesi vermeden.
Zaten sslerinde silah ile yaralandığım belirten bir "/hasarlar" ssde bulunmuyor, "/do" ile daha önce yaralandığımı belirtiyorum. ViceRolePlay hudun bile gözükmüyor, ssler ile oynanmış olması gülünç bir durum.
"Kişi kolundan mermi yemiş seni vurabilecek güçte" Emote düzgün, gelip emotesiz bir şekilde arabamızı kaçırma rolüne girişirsen ve (?) boşluklu koyup imla kuralarına uymuyorsun. Kalitene karşı kaliteli bir emote diyerek savunmamı bitiriyorum.
Savunmam bu kadardı, yetkili kararı bekleyebiliriz.
Yönetim ekibine bırakıyorum fakat şikayetin,
YETERSİZ kanıt olduğunu düşünüyorum.