Konu: [Jack_Everett] [Spencer_Henderson] Yetersiz Rol Bilgisi  (Okunma sayısı 260 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.06.2021 16:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jack_Everett  Spencer_Henderson  @LightOfGod   @ketçap

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:06.06.2021 20:!5

Alıntı
:Non-Rp, Power Gaming, Yetersiz Rol Bilgisi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Oyuna gidiğim sırada silah ile vurulan bu iki şahısı gördüm kişiler hiç bir yaralı rolü yapmadan ayağı kalktı ve bir şey olmamış gibi arabaya binip gittiler ve verdiklerini  'Kişi kolundan mermi yemiş seni vurabilecek güçte'  emotesi kişilerin rol bilgisinin ne kadar yetersiz oldugunu gösteriyor. Bir kişi silah ile yaralandıktan hemen sonra illegal bir role giremez ve araç kullanamaz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:    

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 07.06.2021 19:09 HSNSABBAH »

#1 - 07.06.2021 16:27
Dostum, o sırada vurulduğumda sistemsel düştüğümde AFK'tım, sistemsel kalktığımda bir süre daha AFK'tım fark ettiysen 2. ss'de kolunu tutar diye emote atıyorum. Ondan öncesinde ise seni vuruyorum fakat düşmüyorsun Emote'umu kontrol edebilirsin vurduğum hakkında da şahitlerim var, onun dışında konuda herhangi bir rol yetersizliği görmüyorum, Power Gaming'te görülmüyor neden dersen herhangi bir araç kullanmıyorum aynı şekilde Non-RP yapılacak birşeyde ss'lerde mevut değil.

#2 - 07.06.2021 16:43
Öncelikle selamlarımı sunuyorum, şikayeti yanıtlayarak başlıyorum.

Kasparov bulvarının dışında Southside tarafından vuruluyorum, şöyle bir ss ile kendimi kanıtlayayım

Bir kaç saat geçtikten sonra, idlegass tarafında sıkılıyor ve yaralıya düşürülüyorum şunu kanıtlayayım ;

Yaptığınız bir RK ihlali bunu bildireyim, şikayet açmak yerine arkadaşın ile konuşup uzlaştığımızı düşünüyordum. Öyle olmadığını gördüm, şikayet açayım.

Rol bilgimi sorgulayacak düzende bir insan değilsin ki, zaten sana böyle bir hakkı kimse tanımıyor. Sonuç olarak (?) işaretini boşluklu koyan bir kişi bana şikayet açınca gülesim geliyor.  :D 
Yaralı rolümü yapıp arabaya biniyorum ve arabayı kullanmıyorum sslerinde kullandığıma dair bir kanıt göremiyorum zaten ;

Arabanın içinde düşüyoruz ve arabaya biniyorsun, her hangi bizi arabadan atma emotesi vermeden.

Zaten sslerinde silah ile yaralandığım belirten bir "/hasarlar" ssde bulunmuyor, "/do" ile daha önce yaralandığımı belirtiyorum. ViceRolePlay hudun bile gözükmüyor, ssler ile oynanmış olması gülünç bir durum.

"Kişi kolundan mermi yemiş seni vurabilecek güçte" Emote düzgün, gelip emotesiz bir şekilde arabamızı kaçırma rolüne girişirsen ve (?) boşluklu koyup imla kuralarına uymuyorsun. Kalitene karşı kaliteli bir emote diyerek savunmamı bitiriyorum.

Savunmam bu kadardı, yetkili kararı bekleyebiliriz.  8)

Yönetim ekibine bırakıyorum fakat şikayetin, YETERSİZ kanıt olduğunu düşünüyorum.

#3 - 07.06.2021 19:01
Senin tam ekran yapıp hudu görememen daha gülünç geldi bana, Neyse kalitene karşı kalite diyip bu rolü yapman hata.
küçük imla hataları seni ilgilendirmez belki baban türkçe öğretmenidir o yüzden takılmışsındır bilemem.

Kasparov Bulvarına 'Onaylı Hood' Bölgesine tek başına girmenin dışında bu konu ile alaksını anlayamadım ayrıca 'Aracı kaçırmaya çalışmam' da geçersiz bir suçlama kanıtı yok zaten öyle bir şey yapmadıgımı söylemek istiyoruım, Ve kişilerin verdiği Emote ve yaralı rolünden sonra hiç bir şey olmamış gibi araba sürmeleri göz önünde, konuyu dağıtmayalım daha fazla yorum yapmayacağım iyi roller.

#4 - 07.06.2021 19:02
Senin tam ekran yapıp hudu görememen daha gülünç geldi bana, Neyse kalitene karşı kalite diyip bu rolü yapman hata.
küçük imla hataları seni ilgilendirmez belki baban türkçe öğretmenidir o yüzden takılmışsındır bilemem.

Kasparov Bulvarına 'Onaylı Hood' Bölgesine tek başına girmenin dışında bu konu ile alaksını anlayamadım ayrıca 'Aracı kaçırmaya çalışmam' da geçersiz bir suçlama kanıtı yok zaten öyle bir şey yapmadıgımı söylemek istiyoruım, Ve kişilerin verdiği Emote ve yaralı rolünden sonra hiç bir şey olmamış gibi araba sürmeleri göz önünde, konuyu dağıtmayalım daha fazla yorum yapmayacağım iyi roller.
Arabayı sürdüğüme dair bir kanıtın yok, daha fazla ileti yollamadan kaliteli bir gönderi ile kapatalım.

#5 - 07.06.2021 19:15
Kaliteli bir gönderiye gerek olmadan  kaliteli bir fikir ile kapatıyorum ve kişinin OOC Yalan söylediğini de ekliyorum.
-Olay saati ekranda belli olmakta log kayıtlarından  kişinin araç motorunun çalıştırdığını ve ya tamire gidip aracı tamir ettiğini görebilirsiniz. (Araca oturup  yaralı rol süren geçene kadar o koltukta oturmadıgını kimse akıl edemeyecekti zaten)

#6 - 07.06.2021 19:33
Kaliteli bir gönderiye gerek olmadan  kaliteli bir fikir ile kapatıyorum ve kişinin OOC Yalan söylediğini de ekliyorum.
-Olay saati ekranda belli olmakta log kayıtlarından  kişinin araç motorunun çalıştırdığını ve ya tamire gidip aracı tamir ettiğini görebilirsiniz. (Araca oturup  yaralı rol süren geçene kadar o koltukta oturmadıgını kimse akıl edemeyecekti zaten)
Yalan büyük suçtur, kanıtlayamayacaksan hele.

#7 - 07.06.2021 19:59
SS'lerde maalesef mevut değil, aracın çalıştığına dair veya aracın tamir edildiği bir emote. Bunu kanıtlayacak bir SS'in mevcutsa uzatmadan konuya atabilirsin. Fazla uzatmayalım görüldüğü üzere savunmamızı yaptık artık konu yetkili ekibin kararına bağlıdır.

#8 - 10.06.2021 19:49
Evet, koca ibikli kafes horozumuz banlanmış. Üzdü, K/A
« Son Düzenleme: 12.06.2021 00:43 ketçap »

#9 - 16.06.2021 16:21
Evet, koca ibikli kafes horozumuz banlanmış. Üzdü, K/A

Merhaba, yukarıda alıntı olarak işaretlediğim yazıyla başlamak istiyorum. @ketçap

Her ne olursa olsun bir oyuncu platformdan yasaklansa bile forum konusuna bu tarz bir yazı yazamazsınız. Bu sebepten dolayı da şikayete ekleme yapılacak ve cezanıza eklenecek.
Spencer karakteri Hatalı Emote ihlalinden dolayı ceza alacak, onun dışında Yaralı Kural İhlali rolünüzü büyük ölçüde etkilemediği için bu seferlik uyarılacaksınız, daha dikkatli olun, tekrarı yaşanırsa bu ihlalden de ceza alabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 16.06.2021 16:24 Nraxy »