Konu: Metagame Myles_Milan @Rusedski  (Okunma sayısı 245 defa)

#0 - 19.06.2021 00:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Myles_Milan @Rusedski

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.06.2021 23:00 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Metagame

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, öncelikle bu olay iki kere yaşandı. İlkinde de aynı şekilde ismimle seslendi, nerden biliyorsun dediğimde Ares_Raptor karakterinden öğrendiğini söyledi. Ares'in böyle bir şey hakkında bilgisi yok. İlk seferinde bir şey yapmadım fakat ikinci sefer de gerçekleşti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/mtmljn1
Ek açıklamalar(varsa): Şikayet açmayacaktım fakat iki oldu.

#1 - 19.06.2021 01:32
Savunmam şu şekildedir; sunucuya yada Roleplay e yeni başlayan birisi değilim, Dodft garajına 1,5 aydan beri araçlarım ile gelir oranın üyeleriyle sohbet eder eğlenirim bu süreçte mevcut üyeler ile IC tanıştım. Buna rağmen bu kadar yüksek levelli birisine Metagaming’ten şikayet açılıyorsa tek lafım şudur ki, şikayet yemek istemeyecek kadar rol bilgim fazlasıyla ve yeterince var. Hades, Ares, Alvina, Armando ve Kevin benim şahitlerimdir ki bu süreçte sunucuda aktif olduğum ve bulunduğum çoğu süreyi bu garaj ve bu kişiler çevresinde geçiriyorum, ismi biliyor olmam normal ve olasıdır.

Savunmam bu şekildedir. Yetkilinin kararına sunuyorum şikayet iddianamesini. Teşekkürler.
« Son Düzenleme: 19.06.2021 02:16 Rusedski »

#2 - 19.06.2021 01:34
Bu zihniyette rol yapmayı düşünüyorsan rol yapmayı bırakabilirsin tek tavsiyem budur.

Sizin yaptığınızda “saçma rol” kavramına dahil.
“Benim adımı sana neden söyledi???” Ne bu agresiflik sinir, gören sanacak gizli ajan birisinin gerçek kimliği ifşa oldu ortaya çıktı.

Alıntı
nerden biliyorsun dediğimde Ares_Raptor karakterinden öğrendiğini söyledi.
IC olarak rolde ağzım sürçmüş olabilir yada Myles karakteri,   rolde yanlış söylemiş olabilir, illa ki Ares değil, belki de Hades’ten öğrendim belki de Armando’dan belki de Kevin’den belki de Alvina’dan öğrendim bu demek değil ki Metagaming yapıyorum ben. IC bir durum, karakter karıştırmış olabilir öğrendiği kişiden.
« Son Düzenleme: 19.06.2021 02:09 Rusedski »

#3 - 19.06.2021 02:09
Savunmam şu şekildedir; sunucuya yada Roleplay e yeni başlayan birisi değilim, Dodft garajına 1,5 aydan beri araçlarım ile gelir oranın üyeleriyle sohbet eder eğlenirim bu süreçte mevcut üyeler ile IC tanıştım. Buna rağmen bu kadar yüksek levelli birisine Metagaming’ten şikayet açılıyorsa tek lafım şudur ki, şikayet yemek istemeyecek kadar rol bilgim fazlasıyla ve yeterince var. Hades, Ares, Alvina, Armando ve Kevin benim şahitlerimdir ki bu süreçte sunucuda bulunduğum çoğu süreyi bu garaj ve bu kişiler çevresinde geçiriyorum, bilmem normal ve olasıdır.

Savunmam bu şekildedir. Yetkilinin kararına sunuyorum şikayet iddianamesini. Teşekkürler.
Burada benim adım geçiyor şahitlik istiyor arkadaş doğrudur arkadaş gelip eğleniyor Charles olsun Myles olsun iyi adamlar bence bu ticketta kimse ceza yememeli konu kapatılmalı nedeni ise adam garaja uğrayıp eğlenmeye geliyor çokta kasmaya gerek yok diye düşünüyorum burada asla onu tutuyorum bunu tutuyorum yok sadece konu büyümeden kapansın gitsin diye düşünüyorum.

#4 - 19.06.2021 10:17
Merhabalar, öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Şikayet açma taraftarı olan birisi değilim. Böyle birisi olsaydım ilk rolde şikayetimi açardım. İlk rolde de size bu soruyu sorduğumda cevap vermeden araca binip gitmiştiniz. Karıştırmıştır herhalde dedim uzatmadım. İkincisi gerçekleşince şikayet açtım, yüksel level veya saatin rol bilgisiyle alakası yoktur. Herkes hata yapabilir, buraya ceza yemem için de açmadım. Hatalıysan bir admin tarafından uyarılman benim için yeterli olacaktır. İyi roller.

#5 - 19.06.2021 19:00
Merhabalar,
Myles karakteri sürekli orada vakit geçiriyorsa Charles'ın adını bilebilir, bu konu hakkında aranızda o anda konuşup anlaşabilirdiniz. Fazla büyütülecek bir konu değil fakat yine de bunu uyarı olarak algılayabilirsiniz, tekrarında ceza alabilirsiniz @Rusedski Şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.